13

Care va să zică, în data de 13 la ora 13 am plecat 13 oameni cu un avion care conţinea 13 în indicativul de zbor… Nu am menţionat că era şi vineri.

Poanta este că mie nu mi s-a întâmplat nimic dezastruos, atâta doar că ghinionul altora mi-a încurcat mie nişte planuri şi socoteli. Big deal. În plus, soarele italian mi-a ars mâinile pe circuitul de la Mugello, unde Hakinnen a produs o senzaţională surpriză, câştigând etapa de DTM în faţa favoritului Ekstrom. Bineînţeles, printr-un joc al sorţii, după ce sâmbătă, de ziua lui, Ekstrom se instalase în pole-position.

Chestie foarte tare: am văzut mai multe Ferrari decât noul Fiat 500. Şi aproape nici o fată faină, ca româncele noastre. În afară de una, după care mi s-au aprins instant călcâiele, dar era logodită de cinci ani. Cred că am fost urmărit de 13…

Când am ajuns în România, a început să îmi lipsească puzderia de scutere şi motoare care ne înconjurau la italieni. Normal, cel mai mult îmi lipseşte armăsarul meu albastru, abia aştept să îl adap şi să-i dăm drumul.

Florenţa am văzut-o relativ pe fugă, ceea ce nu recomand nimănui. Acolo trebuie să stai şi să rumegi tot ce vezi. Iar noaptea, mai ales acum, în sezonul turistic, este foarte frumos, exact ce lipseşte oraşelor României. Oricum, ştiu ce voi face vara următoare: concediul pe motor în Italia. Gata, încep de pe acum să economisesc.

Numai să nu mai prind chestii de astea, cu 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *