25 ianuarie: maraton ”jos băsescu”, ninsori și viscol, emil hossu ne părăsește

Despre discursul aproape oligofrenic al lui băse nu mai am ce vorbi, am rămas uimit de stilul aproape tupeist în care băse declara că a făcut bine ce a făcut și că merge înainte. Da, aveți dreptate românașilor să fiți nervoși, dar eu băse sunt prezidentul vostru că așa vrea mușchii mei. Și grupurile de interese din spate, evident.

Bun, se pare că acest lucru a enervat lumea din Piața Universității, lume care nu a fost așa puțină cum cobea Mircea Badea. E adevărat, nici așa multă ca în alte zile.

Important este că azi am avut câteva reprize de scandat ”jos-bă-ses-cu!” extreeeeeem de luuuuungi. Nu am stat să cronometrez, dar a fost uluitor, nu știu de unde aveam energia aia, că voce încep să nu mai am. La un moment dat a început să mă doară și capul, nu doar pe mine. Într-un moment am avut impresia că deja e o incantație…

Important este că vremea nu îi afectează pe oameni. Nu am spus ”nu ne afectează”, pentru că sunt alții mult mai demni ca mine acolo, care stau mult mai mult ca mine și scandează și îndură frigul și foamea. Azi am simțit cu adevărat sloganul ”Plouă, ninge, Noi vom învinge!”.

Azi nu am mai avut un slogan. Am rămas fără toner la imprimantă. Dar mâine voi avea. ”băse, ……?”

P.S.

S-a dus și Emil Hossu, un alt actor al generației de aur. Dar și unul dintre ”ciumpalacii” protestatari. Încă o dramă care sunt sigur că va contribui la cimentarea legăturii dintre demonstranții din piață. Nu mai spun altceva, rămâne doar un moment de reculegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *