11/11/2015

5 modele Toyota Auris pentru Clubul de Baschet Steaua CSM EximBank București

După ce am văzut că Mitsubishi L200 s-a ”apucat” de rugby și a primit numele Fullback în partitura Fiat, rămânem în sfera sporturilor cu mingea pentru un anunț interesant: un parteneriat între Toyota și clubul de baschet Steaua București.

Parteneriatul a fost încheiat din dorința de a susține un sport care dezvoltă spiritul de echipă, inteligența, precizia precum şi capacitatea mentală de organizare, echipa de baschet Steaua fiind una cu tradiție, care anul acesta reprezintă România în prestigioasa competiție europeană inter-cluburi,  EUROCUP. Parteneriatul de față vine în sprijinul promovării unei campanii europene deosebite, cu scopul de a-i aduce pe bucureșteni aproape de baschet, de sport și de performanță.

Toyota România, importatorul autorizat al constructorului numărul 1 de automobile la nivel mondial, pune 5 modele Auris, pe o perioadă de 4 ani, la dispoziția clubului de baschet Steaua CSM EximBank București. Vorbim de unul dintre cele mai mari cluburi sportive din România și, totodată, clubul care se mândrește cu 21 de campionate câștigate și cu cea mai mare academie de copii din țară.

toyota steaua baschet - oraan 2

Asocierea Toyota în cadrul acestui parteneriat este firească, având în vedere dorința noastră de a  contribui  activ la viata comunităților din țările în care suntem prezenți, la  dezvoltarea spiritului de echipă și a unei vieți echilibrate într-un mediu cât mai curat . Fiind cel mai mare producător de autovehicule, cu operațiuni în peste 170 de țări, scopul Toyota este să devină un membru de încredere al comunităților locale în care activează. Pe de altă parte baschetul este un sport  popular printre copiii și tinerii cu care noi  ne dorim să găsim cât mai multe căi de comunicare și pe care dorim să îi încurajăm să  iasă din case,  să își facă prieteni și pur și simplu să facă sport” , a declarat Diana Stan, Marketing Director, Toyota România.

“Suntem mândri să avem un asemenea partener alături de echipă. Autoturismele Toyota Auris care le-au fost acordate jucătorilor reprezintă o facilitate demnă de un club profesionist, iar baschetbaliştii Steaua CSM EximBank le conduc cu mândrie. Avem un drum lung şi frumos către obiectivele pe care le-am fixat şi ne bucură faptul că putem “conduce cu stil” alături de Toyota”,  a declarat Ionuţ Georgescu, General Manager, Steaua CSM EximBank.

Să nu uităm nici de faptul că, nu de mult, Toyota România a anunțat un alt parteneriat, prin care a pus la dispoziția Poliției Rutiere din București două modele Toyota Auris Hybrid. Și, în curând, vom afla informații noi și despre concursul pentru copii Toyota Dream Art Contest, devenit deja tradițional pentru producătorul japonez.

P.S.

Și pentru nostalgici, așa, ca mine, o serie de reclame geniale cu Toyota, care au fost difuzate acum mulți ani la nemți. Și de care îmi amintesc întotdeauna cu plăcere. Enjoy!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *