5000 de ron – atâta costă un bebe ars de viu. bravo, băse şi boc!

De fiecare dată simt un val de indignare când aud chestii de genul “brăţările de la mânuţele bebeluşilor pur şi simplu s-au topit“. Pentru că îmi imaginez infernul prin care au trecut, îmi vin în minte imagini horror.

Se pare că domnii guvernanţi au o sensibilitate mult mai scăzută decât mine. Ei s-au gândit să despăgubească familiile copiilor morţi cu 5.000 ron.

Să DESPĂGUBEASCĂ! Adică un bebe e doar un obiect, lasă că mai fac românii şi alţii, să ne vedem noi mai departe de afacerile noastre şi devalizarea ţării.

Cum? Normal că e vina colectivă a doctorilor şi asistentelor, marea voastră de sclavi, vă mai şi plângeţi după ce plecaţi în Franţa unde câştigaţi decent, că vă e ruşine să muriţi de foame în România.

Şi voi, părinţilor, ce plângeţi atâta pe la tembelizor? Na d-aci nişte mărunţiş, cât o sticlă de brandy, îmbătaţi-vă şi mereţi şi procreaţi în continuare.

Că românul e procreativ, las’ că ştim noi bine, vă plângeţi că se trăieşte greu în România, dar vă descurcaţi – păi ştiţi voi ce greu e pentru noi, Băse, Udrea, Boc şi toţi sărmanii de milionari din guvern şi ministere, să facem faţă presiunilor? Nu mai poţi devaliza în linişte, că pac, sar televiziunile pe tine.

Peste tot şi peste toate, rămâne decizia şefilor pieţei agroumane România: un kil de bebeu pârjolit de viu face 5.000 RON. Adică cincizeci de milioane de lei vechi. Adică vreo mie de euro, puţin peste.

Ieftin. Că nici măcar nu erau botezaţi, drept pentru care biserica nu a putut să încalce regulile alea stricte ale lor, deci nu le asigură înmormântarea creştinească. Nu că ar conta pentru mine, dar contează pentru familiile bebeluşilor morţi. Încă o lovitură psihologică sub centură, ce mama draq, rezistă românul la orice.

5.000 de ron. Şi vinovată o amărâtă de asistentă. Gata, Băse, te poţi spăla pe mâini, sistemul e infailibil, viaţa merge înainte, lucrurile “merge şi aşa”, tot înainte până la colapsul general!

Că doar nu degeaba avem un marinar care se uită chiorâş şi o udrea blondă plină de nesimţire machiavelică, pe punte, imaginându-şi că e cea mai tare de pe Terra. Cu toată viteza înainte spre iceberg, România-Titanic!

Şi, băiatu’, da, băiatu’ ăla mic, bocule, chelnerul din fruntea guvernului, mai adă nişte uischeane, că doar am dat comandă recent. 5.000 x 5 bebeluşi morţi = hai că mere de un chef monstru până ne izbim.

… sau mai bine tac şi cujăt că ne-am smintit cu toţii de mai acceptăm conducătorii pe care îi avem. Dar, ce să-i faci, am devenit un popor flasc şi nici viagra nu ne mai poate trezi un spirit, acolo, de revoluţionari.

Vai mie, vai nouă, bravo lor – că E jmekeri.

P.S.

Apropo, tovarăşul băse, dacă un bebe mort e 5.000 ron şi unul în stare gravă pe masa de operaţie e 3.000, unul sănătos tun face 1.000? Că mă gândesc atunci la valoarea mea: 1.000 ron x 32 de ani înseamnă vreo 3.200 ron.

Credeam că sunt mai scump. Mă simt aşa de ieftin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *