a doua zi de proteste anti-benzinării. ceva nou? Da: anti-petom

Mda, pot spune că luni am făcut oareșce drumuri cu treabă prin București și parcă am sesizat că bate vântul prin benzinării. Nu știu dacă mai mult decât în alte zile, sincer, dar parcă am simțit că protestul anti-benzinării chiar are loc.

Am văzut și câțiva care alimentau, dar cam toate erau dube, papuci, matizuri de firmă – adică așa cum am estimat în editorialul de pe promotor.ro, ieri.

Azi am primit un ”mass” pe messenger:

ÎN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SĂ NU MAI ALIMENTĂM DE LA PETROM. După ce PETROM va fi forţat să scadă preţul vom alimenta numai de la ei … ceilalţi vor fi şi ei nevoiţi să intre în competiţie şi astfel vom avea cu adevărat o economie de piaţă… FORŢATĂ DE NOI! Dacă vrei să ajuţi la acest protest chiar dacă nu ai maşină .. răspândeşte acest mass. Vă mulţumim !

O chestie care are sens, în teorie. Eu ce pot să spun… nu alimentez la Petrom :) I’m a MOL guy – și pls, nu mă luați cu faze de genul că mă dau cu ungurii, are legătură cu relativa calitate mai bună a benzinei pe care cred că am remarcat-o.

În ce privește ”mass-ul”: oare ăștia de la Petrom chiar or să scadă prețul? Îndoi-m-aș, dar na, merită încercat, de ce nu? Pe de altă parte, poate vreo minte perversă de la Rompetrol a inițiat acest mass, mai știi? :)

Prin urmare, vă invit și eu să dați curs acestui mesaj. Să vedem ce se va întâmpla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *