a trecut şi 1 martie

la fel ca valentines, nu ştiu ce s-a întâmplat prin bucureşti şi prin ţară duminica asta şi nu mă interesează, sincer, decât din punct de vedere al criticii :)

pot să intuiesc, totuşi, după câte am văzut săptămâna asta prin oraş, că a fost un iureş după muţunache şi flori şi toate mărţişoarele astea chicioase şi scumpe vândute de tantile alea cu multe fuste şi pielea mai neagră, o adevărată industrie subterană care se adapă din dorinţa puerilă a damelor de a le demonstra bărbaţilor că ele sunt importante şi că merită atenţie.

right – doamnelor şi domnişoarelor, toţi suntem nişte porci misogini, dar aplicăm tactica minte-o frumos şi aruncă nişte bani pe prostii ca să se simtă bine orgoliul ei. şi mai ştim, ca nişte porci misogini care suntem că ştiţi că noi ştim asta şi că vă prefaceţi că vai a fost atent şi e drăguţ… asta aşa, ca să fie motiv să se ajungă la tăvăleală sau, dimpotrivă, să se mai şteargă din datoriile porcilor către consoarte

Ce este 1 martie? Cine mai ştie ce reprezintă de fapt. Nici nu mai contează. Mai important este că a devenit o vacă de muls pentru micii afacerişti, o zi simbolică pentru infatuarea feminină şi un motiv pentru seminţia bărbătească, cu interese asupra celei femeieşti.

Chestiile pure şi frumoase despre 1 Martie? S-a tras de mult apa la baie după ele. Cam din ’89 încoace.

2 Comments

  • Da, poate ca nu sunt chiar asa dur ca si tine, dar iti dau dreptate 100%, asta nu pentru ca sa te simti tu bine, doar pentru faptul ca ai dreptate din punctul de vedere ca sunt niste “porci misogini”.
    Trecand peste toate asta cred ca femeile intrec cu mult aceasta de a fi un porc misogin mai ales cand isi privesc interesu , deci sa nu uitam :”Ce face o femeie cu ….. nu fac zece barbati cu capu”. Sa ma scuze domnitele care se simt cu capu pe umeri . Nu de alta dar am cam patit-o saptamana trecuta cu o colega….. IN final … nu-mi pasa, ma intorc la ai mei “biti”, ca sunt mai credinciosi decat 10 femei.

  • cred ca domnitele care sunt cu capul pe umeri ori nu dau doi bani pe acest 1 martie mercantil, ori sunt cele mai jmekere daca vine vorba sa stranga cu usa barbatii :)

    cine crede in kestii kitsch, are si sentimente kitsch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *