alegeri europarlamentare? alege bine, dar altceva, nu ce votezi

În loc să fiu ca tot românul fraier, la votare, sau ca tot românul şmecher, în weekendul prelungit cu ocazia mărinimiei parlamentului, care a dat liber de Rusalii, eu am preferat ca duminica să mi-o petrec la Târgu Mureş, la etapa de offroad de acolo.

De unde am adus şi o mostră că sloganul pesedeilor (care îl cam plagiază pe Băse, cu al lui binecunoscut “să trăiţi bine”) chiar are sens. Dar nu pentru votare, ci atunci când vrei să te laşi orbit de promoţii şi cadouri 1+1, la preţuri superavantajoase la prima vedere.

alegeri-europarlamentare-oraan

click pe imagine pentru mărire

Proprietarul magazinului nu a fost pe fază, bag seama, pentru că afişul roşu i-ar putea dăuna businessului. Sau poate s-a gândit că e mai mult un îndemn pentru populime să dea iama la promoţiile de încălţări?

Nu ştiu şi nici nu mă interesează. O să mă intereseze mai mult ce purici o să facă Elena a lu’ Băsescu prin parlamentul european. În afară de faptul că o se plimbe prin toată Europa ca şmechera pe banii noştri, va mai şi da impresia occidentalilor că România e un fel de Bamboo mare, plin de băieţaşi de bani gata şi gagici fandosite – bună o ţară ca asta pentru relaxarea lor, nu?

Am eu impresia sau politica a trecut de la curvă la escrocherie pe faţă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *