băsescu are deficit de memorie sau la fondul de pensionare mintală?

6 septembrie 2010 – toate televiziunile îl arată pe primarul marinar al ţării în haine muncitoreşti şi cu cizme de cauciuc, declarând că fondul de pensii are un deficit de 3,6 miliarde de euro, care nu e o joacă.

7 septembrie 2010 – în prime time la tvr1, băsescianul îi fluieră rodicăi culcer, înfierată de orice jurnalist care nu mai are chef de comunişti prin presă, cum că deficitul la fondul de pensii este de 5,7 miliarde de euro.

Acum, ce să zic. Într-o zi doar, deficitul ăsta la fondul de pensii a crescu cu 2,1 miliarde de euro. O fi adevărat sau n-o fi adevărat?

Eu cred că e o chestie foarte simplă: cu cât faci o minciună mai gogonată, cu atât masele tind să o creadă şi să-i dea valoare de adevăr. Adică prezidentul ori minte, ori e cumplit de dezinformat – după cum au încercat să arate o mulţime de oameni pe la “tocşouri”, în special la antena 3 şi realitatea teve, principalii călăi ai pedeleului.

Un lucru e cert: nu e doar o criză economică, e şi o mare miserupeală şi inconştienţă a bandiţilor de la guvernare. Cred că suntem în faţa unei situaţii specifice copiilor de grădiniţă: pesediştii au furat înaintea noastră, ce, noi să nu furăm? Ce dacă e criză, lasă că ne facem şi noi mendrele.

Băi, idioţilor. Nu înţelegeţi că voi pur şi simplu demontaţi lemnele din barca asta ce stă să se scufunde? Trebuie să vă împuşcăm ca să realizaţi asta?

P.S.

Sau mai poate fi o chestie care ţine de teoria conspiraţiei: băse şi boc fac jocul unor puteri străine oculte, care vor să vadă românica la pământ. Grecia a fost doar un exemplu de “uite cum e aproape de faliment”. Ăştia or să dea exemplul “uite cum E o ţară în faliment”.

Ceva de genul “băse, asigură-te că românia se duce de râpă, ca să vă împrumutaţi ca fraierii de la fmi şi să nu aveţi de unde plăti şi să vă transformăm în sclavii oricui vrea dintre marile puteri”.

A, nu există conspiraţii? Atunci mulţumiţi-vă cu nişte lideri tembeli şi rămâneţi în continuare apatici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *