bună poantă de 1 aprilie: camera deputaţilor nu e circ :)

Doamna Mincă, de la PC, a declarat mai multe chestiuni de genul ăsta, contracarând candidatura lui Teo Trandafir la deputaţi.

Doamna Mincă, who the fuck are you? Din câte am înţeles, fosta şefă de la loteria naţională. Iar acum vrei deputat. De la bani mulţi şi interese multe la bani şi mai mulţi, interese obscure şi tupeu cât încape. E logic.

Who the fuck is Teo? Păi Teo e tanti aia haioasă, pe care o ştiu că făcea un cuplu irezistibil şi foarte critic împreună cu Badea (îl ştiţi, stresatul cu emisiunea cea mai violentă din România, că deh, deranjează să te iei dur de ăia care merită).

Tanti Teo e genul de aproape-ţaţă, care cam spune lucrurilor pe nume şi pe care oamenii, pe lângă că o cunsoc (e adevărat, de la tv, nu în viaţa personală), o cam ascultă şi au oareşce încredere în ea.

Oricum, mai multă decât într-o fostă şefă de la loterie, care se crede boieroaică şi pe care oamenii sigur o percep o ţaţă încrezută.

Ok, am putea comenta negativ că Teo e din partea PD-L-ului, aici na, miroase a prostituţie politică întrucâtva. Dar măcar Teo a declarat că vrea să fie deputat ca să rezolve problemele copiilor. Şi asta merită să transformi camera de îmbuibaţi-jmekeri-miserupişti deputaţi în circ, nu?

Pardon, e deja circ: trapeziste, saltimbanci printre legi, pitici care merg pe burtă cu legile, clovni cât încape… puteţi continua voi lista. Deci Teo o să aducă know-how din TV ca să transforme circul într-unul la stadarde serioase, bag seama.

Tanti Teo, vă rugăm frumos, faceţi puţină dulceaţă de Trandafir şi daţi-i peste ochi la contracandidată. Vrem pâine cu gem şi circ!

P.S.

Şi alta bună de 1 aprilie: în 1778 s-a inventat dolarul. Asta or s-o înţeleagă cunoscătorii (adică fanii teoriilor conspiraţiei) – uite de ce ne este aşa de bine în capitalism!

Să mori de râs, nu alta! Sau pur şi simplu să mori. În chinuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *