care alimentezi săptămâna asta?

Ați aflat, nu? Ați primit și voi mailul ăla de protest, ca în perioada 17-19 nimeni să nu mai alimenteze de la benzinării, ca semnal împotriva hrăpăreților benzinari.

Acum se pune problema dacă va fi lumea solidară.

În cazul în care chiar se vor abține oamenii să mai bage benzină și motorină în mașini în astea trei zile, ar fi o chestie să le dea de bănuit guvernanțolor: bă, ăștia chiar ar fi în stare de o revoluție!

Dar, în spiritul specific românesc, se vor găsi destui miserupiști care să se micționeze și pe această acțiune. Cu siguranță vor fi aceiași care îi înjură pe demonstranții care blochează bucureștiul cerându-și drepturile. Sau ăia care se adaptează la societatea asta, acceptând că șefii fură și furând la rândul lor. Sau pur și simplu ăia care trăiesc în cutiuța lor și fac numai ce le dictează egoismul.

Eu unul am băgat benzină în mașină în weekend, așa, de vreo 50 de ron, că nu am acum nevoie de plin.

Voi ce faceți? Alimentați azi, mâine, poimâine? Dacă da și nu vă considerați specimene din categoriile enumerate mai sus, măcar scuzați-vă că nu ați primit mailul ăla. Sau că nu ascultați radio-ul în mașină. Sau că nu urmăriți știrile la televizor.

Dar asta ar însemna să fiți oamenii cavernelor după standardele societății de consum de azi…

Deci, alimentați sau ba?

P.S. Sunt curios ce răspunsuri vor da oamenii la editorialul din promotor.ro :)

4 Comments

  • So, dupa cum spuneam si in alte randuri. La ce bun campania asta? Alimentam ca eroii cu o zi inainte si la sfarsit de luna peco-urile trag linia si vad profitul estimat in cont. La ce bun din nou? Prefer campania propusa de http://www.eject.ro in care sa nu se alimenteze printr-o rotatie asemanatoare ruletei rusesti de la un anume vanzator de benzina.

  • Eu n-alimentez că nu pot, da’ n-aș fi alimentat oricum. Iar de la OMV/Petrom oricum nu puneam benzină, n-o să pun nici în continuare…

  • ionut_d, cam greu de implicat oamenii intr-o campanie de genul ala, prin rotatie :(

    deocamdata, chiar nu imi dau seama ce s-ar putea face eficient, sa nu-i mai doara in rect pe petrolisti…

    anyone, any ideas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *