Cât de tâmpite sunt maşinile roz?

Cred că nici o maşină nu ar trebui să aibă culoarea roz. Mi se pare că arată oribil, mai ales dacă vorbim de maşini foarte scumpe şi extravagante.

bugatti-veyron-roz-oraan.jpg audi-r8-roz-oraan.jpg paris-hilton-bentley-roz-oraan.jpg

Până acum am văzut pe net poze cu un Bugatti Veyron roz, un Audi R8 roz, Bentley-ul lui Paris Hilton, de asemenea roz (aici nu mai comentez, blonda asta ar face orice să iasă în evidenţă), un crunt Ford Mustang roz

Şi ultima chestie, un Audi Q7 roz, de vânzare la un dealer de maşini second-hand din Olanda.

audi-q7-roz-oraan.jpg

WHY o why? Tipele la volanul maşinilor roz sunt clar nişte bimbola fără creier. Cât despre băieţii care conduc aşa ceva… oare sunt gay sau gay?

(că tot am amintit de gay, ăştia îşi desemnează chiar şi maşina anului “gay car of the year”, care anul ăsta a ieşit Alfa Romeo Mito)

Ştiţi cum le-aş răspunde eu pasionaţilor de maşini roz? Cu maşini negru mat. Dacă se poate, maşini din Mad Max, care să facă praf maşinile roz şi proprietarii lor aiuriţi! Ştiu că sună exagerat… dar, c’mon, maşină roz????

masini-negru-mat-mad-max-oraan.jpg

4 Comments

 • Sincer , nu cred ca ar trebui sa critici oamenii dupa culoarea masinii . Culoarea pe unii dintre noi ne reprezinta . Eu voi conduce intr-o saptamana o toyota yaris roz si nu mi se pare nimic rusinos. Imi place rozul , nu inseamna ca sunt “bimbo” . De fapt , faptul ca nu critic oamenii dupa aparente ma face cu mult mai desteapta decat cei ca tine .

  p.s. GUSTURILE NU SE DISCUTA 😉

 • intr-adevar, o sintagma de retinut: “faptul ca nu critic oamenii dupa aparente ma face cu mult mai desteapta decat cei ca tine”.

  suna de parca ar veni din strafundurile intelepciunii filozofice, insa pun pariu ca e doar suna cool pentru generatia actuala superficiala. si care, in plus, justifica un comportament egocentrist, care degenereaza in “eu sunt mai desteapta decat toti ceilalti, pentru ca asa vreau eu”

  in principal, oamenii trebuie criticati (constructiv, daca se poate) pentru actiunile lor. numai ca actiunea este rezultat al unei gandiri, al unui sistem de valori, al inteligentei de care dispune individul respectiv.

  si cum tot traim intr-o societate a aparentelor, dominata de “fa ce zice popa, nu ce face popa”, de ce sa ma mai intereseze daca esti sau nu “bimbo” daca vrei sa fii vazuta ca atare?

  gusturile nu se discuta? ORICE se discuta, draga, chiar si sintagma cu aroma de inteligenta pe care ai spus-o tu, dar nu tu ai emis-o si care cu siguranta nu are valoare de adevar absolut.

  imi permit si un pariu: numarul de inmatriculare va fi ROZ cumva? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *