ce bine că nu m-am dus la IAA Frankfurt 2009!

Cum adică, veţi spune că am înnebunit, să mă bucur că nu sunt la cel mai tare salon auto al toamnei.

Ei bine, uite aşa, oricât ar părea de interesant, prefer să nu mă încarc de stresul mersului cu avionul şi alergatului de la un stand la altul, în timp ce eventual apuc să ciugulesc ceva cu e-uri. Am preferat să fac uz de atribuţiile de şef şi să trimit doi colegi să facă treaba asta :)

Redevenind mai serios, mă uimeşte faptul că Frankfurt 2009 este un salon spectaculos, cu foarte multe premiere mondiale şi care nu are nici o legătură cu criza auto – mî rog, are, dacă ne gândim că sunt câţiva producători care lipsesc. Dar… sincer, nu ştiu dacă li se va simţi lipsa la ce pleiadă de noutăţi ne aşteaptă.

Aşa că săptămâna asta o să obosesc în scaunul de la birou, alergând după noutăţi online şi ţinând legătura cu colegii de la salon. Let’s do this!

P.S.

Am şi o preferinţă pentru un model de la acest salon auto: Aston Martin Rapide.

4 Comments

  • simpatică maşinuţă. Parcă mai bine arolică 10-al meu pe care-l conduc fără griji pe drumurile noastre pline de gropi şi deformări de asfalt, şoferi nebuni şi iresponsabili şi pietoni adormiţi în pantaloni atunci când trec strada. Acuma o iau pe rând. Gropile? Ha, sunt mult mai atent la trafic pt că-mi pasă mai puţin de gropile şi denivelările ce pt altă maşină îi atinge baia, scutul aia şi cealaltă etc. Şoferi proşti? Unii îmi acordă prioritate deşi nu e cazul, alţii se încadrează aiurea în intersecţie şi blochează pe toată lumea dar cu arolică ies de oriunde chiar de trebuie să urc movile. Pietonii? :)) să-i vezi ce fug din faţa mea că huruie motorul, iar în cauciucurile din spate am cuie. Era odată unul la vreo 30 m în faţa mea traversa fără nici o grabă uitându-se tacticos la duba oprită lângă el pt a-i acorda prioritate pt că traversa pe trecere. Pe urmă se uită la mine care mergeam pe banda 2 cu o viteză de avea vreme să treacă strada dansând şi o rupe la fugă. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *