Concert live pe internet, cu Alexandra & Alec. Şi Marius Nedelcu

De fapt, primul trebuia menţionat Marius Nedelcu, ex-Accent sau Akcent, sorry, nu mă pricep la muzica autohtonă şi mi-e prea lene acum să caut pe google doar de dragul acurateţii. Ideea este că el a fost în centrul atenţiei.

Iată că, la o zi după 1 aprilie, am fost şi eu printre cei care au urmărit pe viu, din Embasy Club (faină limonadă şi ditamai sandwichul!), un concert unplugged, susţinut de cei mai sus menţionaţi împreună cu ceilalţi membri of the band.

Acum, fie vorba între noi, eu nici nu ştiam ce ascunde colega Alexandra de la apropo.ro – după cum am mai spus, nu sunt implicat în showbizul autohton. Dar în seara asta am auzit-o cântând şi, de la primele triluri, am rămas captivat. Iar Alec o acompaniază fain la chitară.

Bun, acum o să ziceţi că e reclamă. Nicidecum. Uite aici reclama: puteţi afla mai multe despre ei pe profilul de pe hi5, pardon, myspace.com/alexandraalec.

Eu închei spunând că nu a fost o seară pierdută şi că Marius Nedelcu, despre care iniţial aveam impresia că e doar o altă vedetă fandosită (auzisem pe acolo că făcuse parte din trupa accent, akcent, whatever), e de lăudat, până la urmă. E dezinvolt, cântă bine şi a dovedit altruism combinându-se cu trupa debutantă Alexandra & Alec.

Una peste alta, concertele unplugged sunt o chestie interesantă. Nu ştiu cum s-a văzut de pe calculator – am menţionat că a fost transmis live pe apropo.ro, în premieră pe online-ul românesc?

P.S. scuze pentru non-calitatea pozelor, dar nu m-am aliniat noilor norme cu telefoane bengoase, cu ecran tactil şi cameră de ţâşpe pixeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *