Creduli ăia care cred că-l pot înfunda pe Băse… hilar de creduli

Mă miră că unii mai cred. Mai cred că pot rămâne tot ei la putere, că nu o să se schimbe nimic în ţară, în mentalităţi.

Geoană are discursuri pompoase, în care îl acuză de pe Băse de încălcarea atâtor principii utopice, iar Ponta se ţine de poante şugubeţe (crede creieraşul lui). De parcă putem şterge cu buretele jaful şi nesimţirea pesediste şi postcomuniste.

Antenele lui Voiculescu menţin un tir susţinut împotriva lui Băse, de parcă ar conta mai mult showurile de prost gust şi concurenţa aşa-ziselor vedete din Antena 1 sau 3 cu cele din PRO TV.

PRM-ul este din ce în ce mai aproape de a se îneca în spumele lui Vadim, care este gata să îl sacrifice pe Băse chiar şi pentru o alianţă imposibilă cu duşmanii lui de moarte, UDMR-ul. Care UDMR, cu ai lui Marko şi Verestoy, umblă ca nebunii să-şi pună poponeţul la bătaie pentru interesele lor economice, că doar nu pentru ale minorităţii pe care o înjură mulţi români tocmai din cauza UDMR-ului.

Doar Becali este mai liniştit, deoarece, oricum, este oaia neagră a politicii dâmboviţene. Deci o să râdă foarte bine la urmă şi la urne, când toţi fraierii ăştia de mai sus or să-şi dea seama în ultimul moment că au sperat degeaba că sunt mai tari decât românii, care preferă un rău mai mic, un fost comunist popular, un preşedinte afemeiat şi amator de şpriţuri şi friptane, dar, totuşi, cu grijă pentru familie, ca tot românu’.

Băăă… măcar fiţi şi voi demni şi acceptaţi că trebuia să vă vină rândul la kaput. Hai, stingeţi lumina la uzina de matrapazlâcuri, faceţi-vă pacturile cu Băse, să nu vă vâneze ca pe maidanezi şi căraţi-vă prin paradisurile fiscale, cu tot cu banii pe care i-aţi supt de la populaţia asta amărâtă şi ameţită. Oricum iese Băse, deci ar fi cazul să vă resemnaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *