cum, măi băieţi, nu aţi auzit de oraan.ro? :))))))))

M-a amuzat foarte tare o chestie citită pe softpedia, unde un tip, romaximusro, îmi citează postul despre renault megane 3 vs. vw golf 6. Iar alţii, cum ar fi batman şi M@nuel, zic că e o părere de tâmpit şi că nu au auzit de mine.

No shit? Măi, băieţi, nu aunteţi singurii care nu au auzit de mine şi nu o să rămâneţi singuri :) Deşi, dacă mă gândesc mai mult cu neuronul ăla orgolios, mă miră că nu aţi auzit de mine şi nu ştiţi ce profesionist îs io! :) :) :)

Trecând peste clarksonisme, am desprins un lucru din topicul respectiv: oamenii au nevoie de păreri avizate. De preferat specialişti, whatever that means, deşi, în ţara celor 15.000 de specialişti ai ţapului, sigur găseşti unul la orice colţ de www pe vremea marinarului.

Chiar aşa, oare mă pot considera un specialist în materia asta cunoscută de toată lumea, presa auto? Mă retrag în meditare, poate că un user oarecare are dreptate şi mi-am greşit meseria. Mai bine mă duc la stână, că la maşini prea se pricepe toată lumea. Mai ales fanii “lu’ golf care este” (cel mai tare din oficiu, mâncaţaş).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *