cupa offroad dracula sighisoara – pacat ca nu sunt cu jimny

I-as fi facut o superincalzire lui jimnylica aici, la sighisoara, unde cupa offroad dracula club cam a facut victime. Dar inca nu mi-am recapatat permisul

Traseul nu a fost prea greu, dar a fost facut de profesionisti pentru profesionisti. De profesionisti in Suzuki Samurai mai ales… Cei mai multi concurenti am impresia ca au luat putin cam in deradere capacitatea celor de al Sighisoara de a organiza un traseu pe cinste (“baietii aia au numai samuraie, sigur o sa fie floare la ureche” cred ca si-au spus multi, iar la ora asta le cam crapa nervii de ciuda ca niste bieti samurai le-au dat lectii unor mult mai titrate si preparate toyote, defenderuri, wrangleruri, g-uri…).

Proba speciala din ziua de sambata (inca azi, cand scriu aceste randuri) a fost destul de dificila pentru a le pune probleme multora, aproape toata lumea apeland la troliu in mare parte a timpului. Sincer, dorinta tuturor participantilor de a arata ca ei pot, in ciuda faptului ca altii mai “bazati” nu puteau a dus la pierderea timpului. Iar acum este trecut de ora 23:00 si inca mai sunt cam o treime din concurenti pe coclauri…

Din pacate, niste inadvertente de ordin tehnic m-au impiedicat sa pun pe promotor.ro materiale, asa cum voiam. Stiu, sunt frustrat si poate se simte asta prea mult din tonul meu, dar micile lipsuri duc la marile pagube (“unde naiba e card readerul pentru poze?” sau “dar cablul usb pentru video” sau “de ce laptopul de firma nu imi prea foloseste” – dar whatever, shit happens, viata merge mai departe).

Azi, atunci cand nu am alergat sa fac poze si sa filmez, am fost copilot fara griji in samuraiul unuia din organizatori. Ce poate face un samurai preparat minim? Multe, bineinteles, daca stii sa mergi cu el. Sper ca si Jimny al meu sa demonstreze acelasi lucru si, mai ales, ala din spatele volanului – care o sa fiu eu, normal.

Si, dupa cum am vazut si la Suzuki Fest, anul trecut, am ce invata de la oamenii cu samuraie din Dracula Offroad Club Sighisoara. Sa vedem daca trec testul la editia de anul asta, unde chiar nu am de gand sa lipsesc.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *