dacia sandero – no shit, the biggest fucking surprise!

Marea găselniţă a celor de la Dacia: noua Dacia nu se va numi Sandero, aveţi răbdare până la lansarea oficială. Unde am descoperit, cu dezgust, că fix Sandero se cheamă. Fraţilor, cine o avut ideea asta de marketing să facă bine să îşi dea două şuturi în fund, pentru că deja şi-a dat cu stângul în dreptul. Minciună pe faţă şi nici măcar nu e amuzantă.

dacia-sandero-geneva-2008-101.jpg

Altfel, maşina arată decent, exact ca un Renault Sandero. Sau un Renault Clio mai sărac. Deci nici o surpriză, de fapt, tot Dacia SUV rămâne revoluţia adevărată de la Dacia – dacă nu cumva or să facă băieţii o tâmpenie, adică să facă un pseudo-SUV pe baza lui Sandero, fără tracţiune integrală.

Aşa, mai era ceva. Ceva nou. Cică identitate vizuală refresh. Noua siglă este un exemplu de modernism, spun ei?

dacia-sandero-geneva-2008-sigla.jpg

Ba să avem pardon: este un desfăcător de bere, care merge la românul-frate-cu-PET-ul de bere la doi litri. Bravo marketingului Dacia! Aţi dat lovitura: punct ochit, punct lovit, mură-n gură pentru target! Serios vorbind, este de o banalitate cruntă sigla… deşi, culmea, are ceva interesant în simplitatea ei.

Până la urmă, chiar am fost amăgit de promisiuni: credeam sincer că Dacia Sandero se va numi altfel şi va fi ceva mai mult evidenţiată decât Renault Sandero. Am uitat exact faptul că Dacia asta este un Renault şi că este o maşină ieftină, deci nu are rost să se cheltuiască bani aiurea cu modificări de dragul orgoliului.

Oricum, să-i urăm bun venit în termeni populari lui Săndelu, fratele Golanului! :) Sau Sombrero sau ce alte apelative or mai născoci românii.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *