despre care-te-uraste. care este cam stupid

Îmi zice un prieten de un blog al unui frustrat care se pare că vrea să se răzbune pe exa şi a găsit o modalitate aş zice penibilă.

care-te-uraste este, aşadar, un blog în care tipul ăsta o terfeleşte pe una, Anca, de parcă ăleia i-ar păsa. Din fericire, io nu am avut o ancă pe care să vreau să o arunc pe jos să şterg praful cu ea, dar, dacă aş fi trecut prin aşa ceva, cred că aş fi încercat să o uit draq să o ia de muiere.

Altfel, ce naiba, mâine-poimâine auzim de tipul ăsta pe la ştirile de la ora cinci că s-a înecat în timp ce naviga pe internet… sau l-a muşcat văduva neagră care ţese webul (asta e poantă pentru ăia care ştiu engleza: “web” = “pânză de păianjen”).

Băi tipule, get a life, ce draq, dacă eşti misogin o bagi în p***a măsii şi îţi vezi mai departe de viaţă şi alte agaţamente. Sau te pomeneşti că omul încă o mai iubeşte, aşa de mult că i-ar tăia gâtul :)

Chiar, cum naiba te poţi răzbuna pe o exă într-un blog?? Măcar ideea în sine recunosc, are cât de cât originalitate. Dar ar fi tare dacă s-ar fi filmat când i-o trăgea sau când râdea ca proasta sau când era beată sau alte chestii de astea, pe care, dacă le vede toată lumea (mai ales ăia care o ştiu), atunci poţi zice că te-ai răzbunat.

… mare ţi-e grădina, Bill Gates! Sau, mă rog, ăla de-şi zice dumnezeul internetului…

3 Comments

  • poate are materiale compromitatoare dar nu s’a hotarit inca sa le foloseasca 😛 daca insistam pe inga el si il iincurajam pe nebun poate scoate ceva interesant la lumina

    gagica nu arata rau, daca e chiar ea in foto

  • moama… pai si aici nu se ajunge la intimitate, drepturile omului.. daca il da aia in judecata ca o expune public :) o fi internetul asta un mediu cica liber.. dar nu stiu cat de liber este

    poate se sinucide tipul in direct online :) :) :) ar fi tare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *