Duster surprinzător în offroad? Abia aştept să îl compar cu Jimny

Colegul Dragoş Băltăţeanu de la Promotor s-a dat în premieră cu Dacia Duster în Maroc.

Pardon, coresct este a testat aşa cum trebuie maşina în premieră, că “de dat” s-au dat unii prin România puţin şi cică au făcut primele teste… Mă rog, mi-e lehamite să mai comentez despre hahalerele astea de jurnalişti, revin la subiectul meu.

Bun, Dragoş nu este de ieri, de azi prin presă, a mers cu foarte multe maşini şi cu destule de astea mai de teren, mai de offroad. Şi omul zice (încă nu am apucat să vorbesc cu el pe viu, nu a venit din Maroc la ora asta) că maşina e suficient de capabilă în offroad destul de serios.

Ei bine, dacă până acum eram destul de curios să văd cum merge Duster-ul, din punct de vedere deontologic, de presar auto, acum sunt şi mai curios să văd ce înseamnă Duster-ul în offroad, ca fan al fenomenului offroad.

Nu îmi pun probleme că s-ar descurca mai bine decât Jimny, nu are cum… dar vreau să văd cât de aproape este de ce poate Jimnylică.

Mai trebuie să am o ţâră răbdare. Să demareze departamentul de marketing de la Dacia sesiunile de test drive pentru presă cu Duster în ţară.

Până una alta, fără a fi un patriot convins sau un fan Dacia, trebuie să recunosc: Duster-ul e un pariu reuşit. Aproape că îmi vine să îl recomand cu încredere, dar mă abţin până văd cum merge pe propria piele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *