fanii drogurilor dau verde la marijuana in bucurești!

click pe poză pentru mărire

Incredibil, doamnelor și domnilor, băieții susținători ai elenei băsescu, fiica aia mică și amatoare de parlament european, pardon, shopping prin ”brusel”, au dat lovitura în București.

Ce face? Închid proștii ăia de polițai magazinașele de așa-zise droguri legale, care, de fapt, ascundeau un foarte ilegal trafic de droguri serioase? Se pun de-a curmezișul lui aia mică a lui băse, care era fan al drogurilor ușoare?

Nu-i nimic, iaca, băieții o dau pe o gherilă amuzantă, întâlnită pe un semafor din capitală (dau premiu o joint fumat de băse ăluia care știe unde e făcută poza asta! :) văd io cum fac rost de așa ceva….).

Mesajul e simplu: verde la marijuana în București. Vorba aia, cam în toate filmele de la Hollywood ”iarba” e ridicată în slăvi, deci tineretul a înghițit pastila pe nemestecate și marijuana a devenit cool, nu?

2 Comments

  • dai un joint cu iarba daca-ti spun ca e facuta in intersectie la baba novac? :)) :)) aacolo unde opreste 70-u. semnul nu face nicidecum referire la drogurile lu eba, care-s cea mai proasta incercare pt economia tarii si pt sanatatea tinerilor care au picat pe capete bacu anu asta de la legale, nu zice ca nu-i asa. poate stii si tu despre ce vorbesc :) gadget.vision at yah….

  • din pacate, cineva, banuiesc io ca autoritatile, au observat si ei frunza respectiva si acum semaforul este din nou normal.

    astept un astfel de manifest pe altundeva :)

    deci, sorry, dar nu primesti nici un capat de joint :) :) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *