11/11/2015

Fiat Fullback, pick-up-ul 4×4 bazat pe Mitsubishi L200, din 2016 și în România

Noul membru al gamei Fiat Professional este dezvăluit zilele acestea la cel mai mare eveniment auto din Orientul Mijlociu și Nord Estul Africii, desfășurat în perioada 10-14 noiembrie, la Dubai. Noul model Fiat atacă segmentul pick-up-urilor medii, un segment care anul trecut a înregistrat 23% din totalul vânzărilor LCV din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Cu valențe urbane și performanțe off-road, Fullback este un autovehicul utilitar care rescrie regulile versatilității. Construcția robustă impresionează prin coeficientul aerodinamic. Cu o rază de bracare de doar 5,7 metri pentru versiunea cu tracțiune spate, respectiv 5,9 metri pentru versiunea cu tracțiune integrală, noul Fullback are o capacitate de încărcare de 1.100 kg și poate remorca peste 3.000 kg.

fiat fullback pick-up 4x4 - oraan 2

Perfect adaptat nevoilor pieței locale, noul pick-up Fiat va pune la dispoziția clienților patru variante constructive (Cabină Simplă, Cabină Dublă, Cabină Extinsă și Autoșasiu) și trei versiuni de echipare. Dimensiunile variază în funcție de carosare: 5.155 mm pentru Cabină Simplă, 5.257 mm pentru Cabină Extinsă, 5.285 mm pentru Cabină Dublă. De asemenea, dimensiunea compartimentului marfă diferă de la 1.520 mm în varianta Cabină Dublă, până la 2.265 mm în varianta Cabină Simplă.

În Europa, Fullback va fi pus în mișcare de un propulsor turbo diesel de 2.4 litri, construit din aluminiu, cu două plaje de putere, de 150 CP, respectiv 180 CP, cuplat la o transmisie manuală nouă, în șase trepte sau la una automată în cinci rapoarte, cu mod Sport.

fiat fullback pick-up 4x4 - oraan 3

Noul Fiat Fullback va ajunge pe piața locală începând cu al doilea trimestru al anului 2016, prin rețeaua Auto Italia, iar în momentul lansării va fi disponibil în varianta Cabină Dublă 2.4 turbo diesel de 180 CP, cu transmisie automată în 5 trepte sau manuală în 6 trepte și tracțiune integrală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *