Fiat Panda 4×4 and THE DONKEY!

Acum vreo doi sau trei ani, în perioada de la ProMotor, am luat un Fiat Panda 4×4 şi am tulit-o până la Cluj. Trecând peste drumul chinuitor cu o astfel de maşinuţă, care nu prea se pretează la drum lung, fiind obositoare, inconfortabilă şi zgomotoasă, excursia a avut un moment excelent.

Meet THE DONKEY!

fiatpanda4x4magar1.jpg

Undeva, pe dealurile de lângă Cluj, am dat şi de acest exemplar invidiat de frustraţii freudieni şi blamat de ameţiţii cu aere de armăsar. Făcând o paralelă cu Fiat Panda 4×4, maşinuţa asta este privită de sus de proprietarii de SUV-uri, deşi trece cam prin aceleaşi locuri, ba chiar se descurcă mai bine, fiind mai mică şi mai uşoară.

Revenind la THE DONKEY (alo, holywoodul? vă dau în judecată cu shrekul vostru cu tot, mi-aţi furat expresia!), animalul s-a îndrăgostit instant de maşină. Poate pentru că avea capota motorului caldă, dar mai degrabă pentru că era noroit ca un porc. Sau ca un măgar. Adică… măgăriţă.

fiatpanda4x4magar2.jpg

O imagine numai bună pentru “velăntainsdeiul” care se apropie, nu? Comic până la punctul în care un anumit nivel a început să crească: în cazul nostru, adrenalina şi panica. În cazul lui THE DONKEY… u get the picture.

fiatpanda4x4magar3.jpg

Imaginea de mai sus a fost surprinsă chiar înainte ca THE DONKEY să încerce să încalece capota, în timp ce eu am sărit ca ars să îndepărtez patrupedul don juan de 4×4 victimă a violului. Pe draq! Singura modalitate a fost să duc rapid maşina mai încolo, altfel albăstrelul ar fi căpătat nişte minunate urme de potcoave pe aripă şi capotă…

Anyway, a fost unul dintre micile teste de care îmi amintesc cu foarte mare haz. Cred că, dacă nu am fi trecut prin experienţa cu THE DONKEY, maşina asta nu mi-ar fi devenit simpatică şi aş fi realizat un articolaş fad. Bine că a fost fratelo pe fază cu aparatul foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *