grecii, manifestaţiile… şi eu

De fapt, nu doar eu, ci toată delegaţia de jurnalişti auto români prezentă la lansarea mondială a noului Chevrolet Spark, la Atena.

atena-oraan

Chiar când scriu aceste rânduri din camera de la hotel, aud distinct oameni vorbind în portavoce, cu un ton vădit aţâţător, aşa încât glumele despre o posibilă revoluţie ad-hoc, care să ne prindă în mijlocul Atenei, nu sunt chiar atât de comice.

De pe balcon, nu văd manifestanţii sau capii lor (ale căror voci le aud de parcă ar fi la o aruncătură de băţ de mine). Mă rog, cred că voi ajunge înapoi în România fără probleme.

Dar mă distrează soarta asta… Crezi că te duci într-un loc liniştit şi frumos, la o lansare de rutină şi te trezeşti că eşti la un pas de a intra în tumultul vreunui pui de revoluţie.

Interesant. Voi reveni cu un update când ajung back 2 Romania.

UPDATE:

Ne-am alertat degeaba. Manifestaţiile au fost un fâs, de fapt agitatorii erau nişte moşi. Nici vorbă de demonstraţii cu pericol de sânge.

Mult mai grav era faptul că gunoierii erau în grevă de 2 săptămâni, aşa că Atena era plină de munţi de gunoaie.

Măcar rămân cu satisfacţia câştigării a două dintre cele 5 probe ale “Olimpiadei Spark” – nişte joculeţe simpatice puse la cale de organizatorii lansării lui Chevrolet Spark. Am cu ce mă lăuda!

2 Comments

  • Salut.N-am un coment exact la ce ai scris aici…dar vroiam sa-ti relatez ceva de Jimnny si nu stiam cum altfel sa te contactez…Am niste prieteni de la o agentie imobiliarata din Buc, care au avut un jimnny, cumparat pentru catzarat pe coclauri….erau f incantati de performantele off-road…veveritza se urca peste tot, unde un hyundai tucson nu reusea sub nici o forma…dar pe sosea, in viraje erau f ingrijorati de aplecarea masinii si instabilitatea ei. Si intr-o zi au imprumutat masina unui prieten cam neglijent…care a reusit sa se rastoarne cam la 80km/ora cu jimny-ul, si ambii pasageri au ajuns la spital, am inteles ca plafonul a fost deformat f tare, si s-a indoit stalpul central, plafonul oprindu-se din deformare in tetiera scaunelor…am ramas cam surprins de aceasta relatare, fiindca intentionez sa-mi cumpar si eu un jimny anul asta, si ma gandesc chiar daca am grija cu el pe sosea si merg incet, dar daca ma rastorn cu el in teren? oare cum ies?…masina era noua…fabricatie 2008, benzina…ce parere ai? aaa…si inca ceva, stie cineva ce consum are si cum se comporta jimny cu mororul diesel de 1.5 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *