hai încă puțin cu heirupul până se termină pasajul de la Basarab

Uite că românii pot să lucreze zi și noapte, literalmente. Serios. Aici, la intersecția dintre Banu Manta și Nicolae Titulescu, utilajele prestează până târziu în noapte.

Trag băieții de zici că îs plătiți cu mia de euro pe oră, nu alta! Sincer, chiar nu înțeleg cum de sunt așa de harnici. Ce le-o fi făcut Oprescu?

Sau poate că încă mai fucționește cu brio stilul comunist ”bă, vă ia mama dracului dacă nu terminați când vrea mușchii mei, bă!”. Sau poate nu.

Oricum, la o privire mai atentă, cam tot lucrul ăla de mântuială românesc este. Borduriadă, asfaltariadă, vopsituriadă. Punem pariu că în juma de an iar trebuie băgate utilajele să repare ce au făcut acum în fugă?

În altă ordine de idei, am auzit din oareșce surse mai credibile că la testul făcut cu pasajul Basarab (când s-au băgat multe tramvaie și camioane) s-ar fi înregistrat o deformare de 12 cm, nu de 10 cm, cum ar fi trebuit. Adică ar fi oareșce probleme de structură care ar trebui puse la punct.

Că altfel ar fi dat drumul Oprescu pasajului chiar de rusalii, pun pariu. Dar așa, las-o la punctul mort, că noi suntem români. Oricum, când a fi să pice, va fi altul pe la primărie, ia să cadă capul fraierului ăluia. Păi nu?

Deocamdată, știu că lucrările în zonă sunt aiurea. Traficul este dat rău peste cap, oamenii sunt stresați la maximum de zgomote, iar impresia generală este că se lucrează pe ultima sută de metri, foarte prost și pe niște afaceri ale pretenilor bengoși.

Or trece toate, într-un final. Sper să nu vină sfârșitul lumii până atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *