Hyundai i10 – lansare în România… cam cu minusuri

Trec peste faza cu “Vă invităm la ora 19:30…”, dar aşa-zisul show a început pe la 8 jumate… Adică e o chestie, să chemi presa şi clienţii şi să îi ţii atâta în picioare. Totuşi, e un amărât de frate de-al lui Kia Picanto, nu un Jaguar XF.

hyundai-i10-lansare.JPG

Pe urmă, ideea cu ăsta… cum îl cheamă… eternul prezentator al evenimentelor Ţiriac Auto… Moisescu, aşa. Deci chestia era că, aşa, cam la 5-10 minute tot apărea mister pe ecran, conducând o maşină, că e la Arc, mai are un sfert de oră până ajunge; că e la Aviatorilor, mai are puţin… şi tot aşa. De fapt, nu e o idee proastă, dar nu e nouă şi, c’mon, invitată era presa, nu publicul larg. Adică presa ştie că ăla e un montaj pentru show… mă rog, trecem mai departe.

Total inoportună a fost defilarea unor oficiali: ambasadorul coreean, directorul de vânzări pe Europa, directorul pe România şi brand managerul pe România. Adică haideţi, domnilor organizatori, că nu suntem la plenarele de la congresele ţâşpte, suntem în era internetului şi a prezentărilor dinamice!

Ei bine, tot răul spre bine, pentru că showul în sine a fost… surprinzător de mişto :) Adică nişte puştani saltimbanci chiar m-au ţinut atent şi au dat foarte fain pentru sloganul “Urban iMotion” printre maşinuţe. Şi cam ăsta a fost tot farmecul unei lansări în mare parte plictisitoare.

A, bineînţeles că şi showul ăsta a avut parte de un “oups”: unul dintre băieţi a îndoit plafonul maşinii când a sărit pe ea :)

hyundai-i10-oups.JPG

Şi o ultimă remarcă referitor la maşinile folosite la prezentare: măcar una dintre ele ar fi trebuit să fie într-o echipare de top, cu spoilerul în culoarea caroseriei. Chestie de imagine, chiar dacă Hyundai i10 vrea să fie un mini ieftin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *