i-am NEvotat pe pesedişti, care va să zică

Miserupismul şi neprezenţa la vot m-au caracterizat şi pe mine în acest weekend prelungit de 1 decembrie. În loc să îmi fac datoria civică să rămân în Bucureştiul ăsta urât şi înceţoşat ca să le dau cu ştampila în cap dobitocilor din politică, am ales să îl petrec la Sighişoara, într-un mod relaxat şi pe o vreme foarte frumoasă.

Vai, să-mi fie ruşine? Mi se rupe. A ieşit PSD+PC? Şi ce dacă – a, să nu uite să îmi mulţumească şi mie pentru neprezenţa la vot, că altfel nu ieşeau. Sau au ieşit? Că până la ora asta nu am înţeles care e faza, cică e bătaie mare pe un procent între PD-L şi PSD+PC. Adică iar aranjamente, ce mai tura-vura.

Booon…. deci io fac parte din ăia 60% de români care nu au votat. Dintr-un total de 11 milioane de români care au drept de vot. Adică la votarea de duminică au participat, totuşi, 4,5 milioane de români?? Mult, dom’le, nu ştiu de ce s-au dus la vor. Şi, dintre ăştia, vreo 600.000 au dat biletele de vot neştampilate sau ştampilate deampixul. Adică un fel de manifest împotriva acestor alegeri.

Deci din 24 de milioane de românie, vreo 3 milioane jumate chiar au votat. Şi PSD+PC probabil va ieşi la limită învingător.

Deci e clar – asta nu e România care mă reprezintă, aşa că nu recunosc alegerile astea şi nici pe parlamentarii şi senatorii care vor rânji jmecheri din spatele geamurilor fumurii ale limuzinelor şi gipanelor cu girofar. E România lor, a maneliştilor şi celor cu IQ mic, care se bucură că de 1 Decembrie nu se munceşte şi mai putem sta o zi deampixul.

Băi, aceşti românie care estem, ia să vă văd dacă aveţi curajul să reluaţi votarea de duminică, dar nu într-un moment ales cu grijă de conspiraţioniştii din politică. Vreţi să vedeţi cum 6 milioane de români vă dau în cap?

… da’ poate că e bine şi aşa, cică urmează nişte negocieri la sânge pentru formarea următorului guvern, şi asta pe fondul crizei mondiale. Deci ori la bal (adică vor lua nişte decizii bune pentru popor), ori la spital (adică se vor pupa între ei şi-şi vor împărţi furtişagurile până ne lasă în kuru’ gol de tot).

Alegerile prezidenţiale când îs? Că tot pe Băse cred că îl votăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *