… iar profa de mitologie este… Alfa Romeo MiTo, normal!

Spuneam zilele trecute, când îmi arătam dezamăgirea faţă de filmul “Clash of the Titans”, că o să stăm de vorbă cu profa de MiTologie.

Ăştia 2-3 useri care îmi citiţi blogul, ruşine măi! Păi cum de nu v-aţi prins că e un skepsis, o şustă, o şuşanea cu acel “T” din MiTologie?

Vai, vai!

alfa-romeo-mito-oraan

click pe poză pentru mărire

Ei bine, am făcut o lecţie de mitologie chiar pe promotor.ro, unde, spre surprinderea mea, “finii cunoscători” nu s-au sesizat cu privire la acest material metaforic.

Vă las pe voi să îmi daţi în cap dacă am uitat vreun zeu important în editorialul respectiv. Acum doar câteva cuvinte despre “behind the scene” – adică în spatele scenei.

Prin urmare, am luat maşina (o Alfa Romeo MiTo roşie ca focul!) pentru a realiza un material interesant. Cu ajutorul lui fratelo, care voia să îşi testeze îndemânarea de operator, pe lângă cea de fotograf – pentru că aparatul lui foto sofisticat mai şi filmează.

Din păcate, fratelo nu a putut veni cu mine pe tărâmurile Sarmisegetuzei în weekendul cu pricina, unde am dat o fugă de unul singur şi a trebuit să mă bazez pe veleităţile mele de fotograf, cu un aparat care nu îi ajunge nici la diafragmă Canon-ului lui fratelo.

În fine, acum puteţi să mă criticaţi pentru cât de varză sunt ca fotograf – VEZI AICI POZELE.

Ce să vă spun despre drum… La dus, nici o surpriză: Bucureşti – Piteşti – Sibiu – Haţeg. A, eventual atenţie la tronsonul spre Călan, un asflat bun pentru tancuri (sau pe unde au trecut tancurile?!).

Păcat că la Sarmisegetusa nu m-am putut băga cu maşina printre ruine, să fac nişte poze faine. Mă refer la Sarmisegetuza aia romană, de aia dacică nu am avut timp. Şi mi-ar fi trebuit Jimny-ul…

După care, duminică îl iau pe fratelo şi valea spre Cheia, prin zona Vălenii de Munte. Am plecat pe soare, totul fain şi frumos până după Văleni, când a venit ploaia. Şi filmarea noastră s-a dus pe apa sâmbetei. Pardon, a duminicii în cazul de faţă.

Ce am reuşit să încropesc (nu eu, Cătălin de la dep. video Apropo Media, mulţam fain, man!) se poate vedea… aici. Atenţie la ouăle pe care le veţi arunca spre mine, pls! Măcar să nu fie stricate…

Una peste alta, concluzia acestui post este una singură: fie criza cât de grea, io aş vrea o Alfa-a mea! Zău aşa, tararam! Na, că nici de poet sau versificator nu sunt bun, încă o carieră ratată, pe lângă cea de clarksonel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *