mi-am luat permisul înapoi!

Ceea ce înseamnă că pot merge cu Jimny pe unde vreau – şi voi începe cu umanitara offroad din weekend din judeţul Vrancea.

Interesant, după 3 luni de stat pe bară, parcă nimic nu s-a schimbat în reflexe şi capacitatea de a conduce. Cu toate că, după incidentul din vară, am devenit excesiv de atent în oraş la trecerile pentru pietoni.

Oricum, în cei câţiva kilometri de la birou până la benzinărie şi acasă, nu am fost lipsit de câteva emoţii din partea participanţilor la trafic, deci pericolele pândesc de oriunde.

Iar Jimny se prezintă într-o stare foarte bună. Ba chiar ar merita un pitstop la spălătorie. Când venim înapoi, Jimnylică, îţi promit!

2 Comments

 • Inca ceva ……….. draga oraan (daca nu te supara f tare familiaritatea mea)…….. am facut o tura cu jimnyul care mi-o intrat la suflet azi pe oser ………. si am fost placut surprins de pozitia f comoda in scaun si neasteptat de joasa ………. Ma intreb daca ii schimbat ceva la modelele din 2005 sau asa or fi toate.
  Pacat ca nu stiu cum sa ti trimit o poza cu masina dar mi se pare putin suspect la ea ca nu are fanta de pe capota specifica modelelor pe motorina. Nu stiu ce sa-nteleg din asta ……. ca sunt si modele din astea de capota sau ca a fost schimbata cu una de model pe benzina. Crezi ca trebuie sa ma ingrijoreze treaba asta cu capota. Daca te mai bat mult la cap cu intrebari, cred ca va trebui sa ti deschizi o sectiune separata de raspunsuri la Cristi P sau sa mi blochezi cumva posibilitatea de a te intreba. Oricum momentul achizitiei se apropie si scapi si tu de intrebarile mele.

 • din cate stiu eu, toate jimny diesel au fanta de pe capota. motorul de 65 cp nu are intercooler, dar, oricum, cred ca in compartimentul motor se face foarte cald datorita dieselului si fanta aia are un rol destul de mare pentru racire.

  poate ca, in cursul procesului de modificare a masinii, a fost schimbata si capota. cat de tare ar trebui sa te ingrijoreze treaba cu schimbatul capotei? :) cel mai important este ca nu cumva masina sa fi avut vreun accident nasol, in care sasiul sa fi fost deformat serios.

  in ce priveste modelul din 2005 incoace, personal nu ma incanta faptul ca are comenzile pentru 4×4 la buton, nu la maneta. in rest, arata mai bine plansa de bord, dar asta ma lasa rece :) caracterul pragmatic ma intereseaza in primul rand.

  totusi, am intalnit persoane care nu au nici o problema cu butoanele de 4×4. o fi chestie de obisnuinta si de ce intentionezi sa faci cu masina = cat de tare vrei sa te aventurezi in offroad serios.

  P.S. ti-am mai spus si in alt reply, nu ma deranjeaza intrebarile. m-ar deranja, in schimb, daca m-ai acuza ca raspunsurile mele au daunat :) :) :) spor la cumparaturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *