pentru idiotul din vectra argintie CS-87-GTA: băi, idiotule!

Puştiule, ţi-a luat tati Opel Vectra? Sau e chiar maşina lui tăticu’? Şi de aia ai rămas cu impresia că tăticu’ ţi-a cumpărat toate şoselele din România – numai că aia dintre Cluj şi Sibiu nu mai e a lui.

Dobitocul căruia mă adresez este un tip fără prea multă minte, creierul fiind repoziţionat în talpa dreaptă. Şi e un creier greu, la cât de tare apasă pe pedala de acceleraţie.

L-am observat în retrovizoare preţ de nişte kilometri buni, înainte de Sibiu. Deşi toţi goneam cu 120 la oră, tipul forja maşina fără menajamente, probabil în zona 180 la oră, cu depăşiri destul de strânse. Pe lângă mine a trecut cu mai mult de 150 la oră, asta e clar, după ce autocarul Dacos din faţă a dat semnal dreapta “liber, băieţi”.

Numai că era liber pe o porţiune în coborâre, cu linie continuă şi cam fără vizibilitate dacă urca vreo maşină. Ei, bine, din fericire ţeapa pentru băieţaşul din Vectra argintie cu numărul CS-87-GTA (fan grand theft auto? aia e realitate virtuală, bre!) nu s-a concretizat într-un accident, ci într-un echipaj de poliţie, plasat fain frumos la baza dealului, de unde se observă orice mişcare proastă.

Normal, a fost o imagine reconfortantă să vezi cum poliţaiul îl trage pe dreapta şi ăla e numai feţe-feţe şi, probabil, se caută prin buzunar după celular să îl sune pe tăticu’…  Sau mai bine nu, că îţi ia tăticu’ jucăria? Până una alta, sper că poliţia i-a luat carnetul.

Dar ce, asta contează pentru ciumeg? În Sibiu, cine trece val vârtej pe lângă mine? Cocalarul cu Vectra argintie! Probabil supărat pe of viaţa lui şi pe poliţie. Încercări de a găsi calea cea mai rapidă de a scăpa de trafic, când pe stânga, când pe dreapta. Nervos, băiatul!

Atât de nervos că, la un moment dat, este cât pe ce să îmi facă praf partea din stânga a maşinii, deoarece bengosul nu trebuie să semnalizeze că vrea să schimbe banda. Şi prostul de mine lasă spaţiu faţă de maşina din faţa mea de prost ce sunt, nu pentru că aşa trebuie, să laşi o distanţă corectă. Nu, spaţiul dintre mine şi maşina din faţă este ca să se bage tupeistul cretin din Opel Vectra argintie CS-87-GTA. Care, după alte câteva croşetări la marea nesimţire, s-a făcut nevăzut în neantul şoselelor cumpărate de tăticu’.

Deci, urmarea măsurilor punitive ale poliţiei? “Nu mă faceţi voi pe mine, tot bengosul şoselelor mă numesc, mâncavaş!” Bravo, CS-87-GTA, pe ei, pe mama lor de şoferi care conduc corect, ce naiba, doar suntem în România tupeului şi nesimţirii, să ne purtăm ca atare.

Bă, gata, m-am săturat, vreau permis de port-armă să mă joc grand theft auto cu toţi idioţii de teapa băieţaşului din CS-87-GTA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *