premieră naţională… care chiar contează?

Azi noapte (sâmbătă 30 septembrie) descărcam de zor pozele şi informaţiile despre noul BMW Seria 1 Cabrio, pentru ca promotor.ro să fie primul dintre site-urile româneşti care dă în premieră oamenilor acest articol. Un alt coleg a făcut, acum vreo trei-patru săptămâni acelaşi lucru (premieră pe internetul românesc) cu Renault Sandero. Şi mai sunt şi alte exemple care pot fi date.
Şi totuşi, nu a prea contat. De ce? Tocmai pentru ca am fost primii şi, în zilele respective, unicii care am dat informaţiile. Informaţii care după două-trei zile au inundat internetul şi presa din România, devenind, cum s-ar zice, subiectele la ordinea zilei. Este adevărat, dacă azi noapte aş fi făcut un foc de artificii prin care să anunţ tot internautul român că pe promotor.ro poate vedea în premieră noul Seria 1 Cabrio, poate aş fi avut oarecare succes… Însă, cel puţin la noi, un subiect nu este hot dacă nu îl vezi pe toţi pereţii. Şi uite aşa, luni, când peste tot vor apărea titluri mari cu noul BMW Seria 1 Cabrio, în promotor.ro acesta va fi deja old news…

Că aşa e-n tenis, adică în internet: uneori viteza mare a informaţiei dăunează. Oricum, îi aştept la cotitură pe aceia care vor declama chestii de genul “exclusivitate naţională, premieră numai la noi, etc”. Şi restul concurenţilor de pe net să zică luni mersi că le dăm pe tavă pozele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *