preţurile la Dacia Duster sunt foarte bune!

Ba aş putea exclama chiarpreţurile Dacia Duster sunt chiar foarte bune!”.

Oki, recunosc, preţul de 10.500 pentru varianta de bază Duster e mai mult praf în ochi, pentru că ai echiparea de bază şi tracţiune doar pe faţă. Mai bine îţi iei Logan MCV, ai mai mult spaţiu.

Însă o versiune interesantă este motorul pe benzină 1,6 16V, în echipare Ambiance şi cu tracţiune 4×4, la preţul de 12.800 euro. Foarte interesantă chiar, deşi mai puţin pentru fanii consumului redus al dCi-ului (care, la 14.700 euro, e cu 1.900 euro mai mare şi nu ştiu dacă se amortizează pentru cineva care face maxim 15.000 km pe an, rămâne să calculez).

Versiunea de vârf 1,5 dCi 4×4 în echipare Laureate costă 15.600 euro. Ei bine, aş spune că merită, în contextul actual al pieţei şi raportat la ofertele celorlalţi. La 15.000 euro de-abia poţi lua un suvuleţ de categoria celui mai ieftin Duster…

Bine, Dacia, hai că suntem pe drumul cel bun. Mai trebuie să se deschidă din nou robinetul la credite şi o să fim inundaţi de Dustere pe şosele. Ceea ce e bine, că măcar vor fi mai puţini care să se plângă de gropile din asfalt, nu, domnilor de la ministerele de resort, care puteţi să vă vedeţi liniştiţi de afaceri şi comisioane pe banii statului.

Eu unul nu îmi doresc un Duster. Dar recomand maşinuţa, aşa, la prima vedere. Poate după ce o văd în realitate şi o conduc, mi-oi schimba părerea. Dar, na, deocamdată avem un low-cost reuşit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *