revelion românesc la tv? înseamnă că eşti manelist!

Tovarăşii de la Paraziţii, vă rugăm sonorul la maxim şi dedicaţie fără număr fără număr pentru protv şi antena1, care se vor bate în audienţă pe teme ţigăneşti şi manelare.

kid-middle-finger.jpg

Am ajuns şi io ca omul acasă de sărbători, am dat drumul la tembelizor şi ce văd? Pe protv reclamă la “revelion în romani-a”, în prim plan adi-ăla-mic-de-au-inima-lui şi plin de romici şi alţii de genul etniei care îşi zice romi, mncatzash, că le e jenă să fie ţigani, cum ar fi normal. sau poate că au dreptate şi termenul “ţigan” este mult prea elevat pentru ce sunt maneliştii din ziua de azi.

arnold.jpg

Ei, na, când mă gândeam că, deh, concurenţa e mai deşteaptă, ce să vezi: manele peste manele şi vjelie şi guţă şi dentistul şi care mai de care şi pe antena 1. need to say more?

middle_finger.jpg

DA. Marketingul tv e praf şi pulbere. Sunt sigur că băieţii şi fetele alea sunt nişte terchea berchea, care se distrează toată ziua şi au impresia că, dacă la bucureşti manelele se aud din mertzane şi de pe celulare, mâncatzash, înseamnă că toată România este o romani-e pe care o poţi tâmpi foarte uşor.

fara-titlu.JPG

Băi, dobitocilor. Cine draq stă în noapte de revelion să se uite la tv, băi? Tineretul? Păi tineretul se adună prin discoteci sau pe la careva pe acasă şi ascultă muzică de pe cal, băi. Chiar şi manelarii tot de pe calculator ascultă muzica de bairam, băi.

23107038.jpg

Sau poate cei care au job s-or uita la tv? Păi mulţi îs plecaţi în străinătate, băi, că la noi e de râsul lumii să faci revelionul pe valea prahovei sau alte locaţii extrem de scumpe şi extrem de naşpa ca deservire. aa… ăia care au rămas în ţară? Păi, băi, mâncavash, ăia ascultă taraf live la restaurant, băi.

joe_middle_finger_salute.jpg

Te pomeneşti că manelele sunt pentru cei trecuţi de 50 de ani, care stau acasă, că deh, să nu mai intrăm în detalii. Păi, băi tâmpiţilor din tv, cei trecuţi de 50 de ani plâng după jean constantin, toma caragiu, florin piersic… Pe ăştia v-aţi găsit să îi băgaţi în target?

middle-finger89898.jpg

Romani-a jenantă! În care promovăm manelele şi manelismul de dragul ratingului degrabă vărsătoriu de bani de publicitate pe moment. Sau te pomeneşti că şi tipii şi tipele de la departamentele de marketing şi creaţie ale Orange, Milka, ING, etc or fi tot manelişti.

middle-finger.jpg

No, ceva tot e bine: prin programul de kk şi vomă pe care îl propun marile protv şi antena1 de revelion li se dă o şanse celorlalte posturi tv. da’ parcă văd că şi acolo or să-şi facă loc maneliştii ăia duioşi, împuşcavash-fără-număr.

middle-finger-vibe.jpg

Bă! Dacă şi pe National Geographic sau Discovery Channel o să văd manele, îmi dau demisia din funcţia de român fraier şi emigrez în Canada!

50014finger-posters.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *