shpionii face poze!!!! dăştepţii le comentează

Pasionaţii domeniului auto au o oarecare înclinaţie spre zvonuri, de unde şi interesul pentru pozele spion.

Săptămâna trecută mi-a fost dat să văd cu ochile mele un Renault Kangoo dubiţă, în teste pe Transfăgărăşan. Ok, nu e ceva extraordinar, cum ar fi noul hatchback de la Dacia, care chiar a făcut vâlvă. Însă, din punct de vedere jurnalism auto, nu poate fi neglijat.

renault-kangoo-spy-shot-00.jpg 

Well, m-au distrat comentariile unora de pe promotor.ro, piteşteni care sunt obişnuiţi să vadă prin zonă maşini în teste înainte de lansare. Şi m-au distrat nu atât din cauza ignoranţei (România nu se reduce doar la judeţul Argeş, deci mai sunt nişte milioane de oameni care văd maşina asta doar în pozele de pe promotor.ro), cât mai degrabă din pricina apetitului pentru a critica orice.

Nu spun că ar trebui sa fim patrioţi şi mândri că, uite, am prins poze spion şi la noi în ţară, dar “băga-mi-aş picioarele în orice” e o atitudine cam des întâlnită, mai ales la publicul tânăr. Dacia Logan este târâtă prin noroaie mai ales de băieţaşii cu vise de Lamborghini şi Ferrari, care nici măcar nu au încă permis. Viitorul hatchback Dacia este văzut mai mult rău decât bine, cam tot de aceleaşi figuri.

Sau aceiaşi figuranţi. Ah, şi nu am vorbit despre taxa de primă înmatriculare, unde cei mai “avizaţi” în domeniu aberează de te lasă uimit. Mai ales pentru că ştii că este vorba de aceleaşi figuri care se extaziază când văd o ţâţă pe maşină în pictorialele ProMotor.
Şi toate astea deoarece este gratis. Este free. Poţi să spui ce-ţi trece prin cap deoarece promotor.ro nu îţi cere să te înregistrezi atunci când ai ceva de spus. Şi ce fac ăştia tineri şi răutăcioşi cu libertatea? Îi ridică fusta şi i-o trag de o lasă lată şi se mai şi mândresc cu tâmpeniile spuse. După care tot ei sar ca arşi că i-ai cenzurat – moderatorii acestor comentarii ar putea scrie o scurtă nuvelă cu perlele (unele de foarte prost gust) de care sunt capabili mulţi dintre comentatori.

Well, ăstea sunt riscurile libertăţii. Mai ales dacă eşti prizonierul pubertăţii. Culmea, în străinătate lumea chiar are păreri interesante despre asemenea subiecte tip zvon. Oare care o fi secretul lor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *