top gear – ediţie specială

Că Top Gear este cel mai tare show auto TV, probabil ştiu mulţi. Dar nu ştiam că printre pasionaţi se numără Iliescu, Păunescu şi Cristoiu, care au decis dumincă să îl înlocuiască pe Clarkson & Co., taman când mă bucuram şi eu că, după nu ştiu câtă vreme, voi prinde live emisiunea de pe Antena 3.

A, mulţumesc regia, aşa este, mi se afişează acum pe prompter că,de fapt, Antena 3 prezintă emisiuni în reluare. Păi, ce să-i faci, dacă domnii de la UPC au uitat de contractul pe care l-am semnat cu ei pentru pachetul suplimentar de programe, aşa că nu am cum să văd Top Gear live pe BBC, pentru că nu am BBC. Merci Astral! Poate la anul?!…

E, dacă tot ne plac “tocşourile”, să vă spun ce îmi place mie la Iliescu: îmi aminteşte de bunicul. Da, întotdeauna când văd zâmbetul lui Ilici, automat îmi amintesc de nervii bunicului, când mergeam să votăm scuturând din chei. Că votam Convenţia, cu simbolul lor, cheia (acum mi-am dat seama că, de fapt, cheia e la Beck’s. dar. deh, publicitatea în România se bazează pe plagiat în asemenea hal, încât nu mai contează). “Nesimţiţilor, ce ştiţi voi, nici nu ar trebui să votaţi, Iliescu este soluţia, fivarmumancur cu democraţia voastră cu tot”.

Nu că bunicul ar fi fost împătimit al comunismului, dar revoluţia şi tranziţia i-au afectat serios ideea de stabilitate. Ca şi părinţilor mei sau părinţilor şi bunicilor tăi sau poate chiar ţie.

Eu, unul, mă simt foarte bine Chiar mă bucur că Iliescu şi Păunescu l-au înlocuit pe Clarkson ca să-i înfiereze pe cei care înfierează comunismul. Wow, cred că dacă ar fi apărut la TVR1. făceau babele de la ţară revoluţie, să îl readucă pe tovarăşul activist de la hidrocentrale înapoi la cârma ţării.

Oare ce se mai aude cu partidul automobilştilor, că mă gândesc să intru în politică şi să ajung la tocşouri de astea cretine, ca să le stric oamenilor programul!

2 Comments

  • Dar mie nu imi place de clarkson pt ca nu este obiectiv. Inteleg ca pasiunea cu greu poate fi “obiectiva” dar totusi.
    Sincer, m-am intrebat de multe ori cum naiba de a ajuns sa fie atat de respectat.

    A… si nu imi place ca are ceva impotriva motocicletelor si a motociclistilor.

  • da, asa e, top gear este o emisiune extrem de subiectiva, din simplul motiv ca este un show care trebuie sa ridice in slavi tot ce este britanic.

    cat despre aversiunea lui clarkson fata de motociclisti… ce sa spun, nu e singurul. oricum, top gear este 99% despre tot ce misca pe patru roti, nu pe doua. desi s-ar putea sa gresesc si sa fie chiar 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *