votați-l pe bercea mondialul! ca să iasă băse din nou! am ajuns bine, mâncațaș

Băsescu sărăcuțul e atacat pe sub centură. Iaca, i l-au înșfăcat pe un interlop care e chiar finuțul drăguțului său de frățior.

Și cu ce mi ți l-au prins pe nenea bercea mondialul? Cu o amărâtă de acuzație de tentativă de omor? Păi, după cum am văzut pe la tembeliziuni, era o chestie normală, de ”băgamiaș cuțâtu-n tine de nepot, băi, țigane!” Adică o chestie normală în sânul etniei care nu vrea să renunțe la titulatura eronată de rromi.

Dar na, uite încă un motiv pentru ca antenele lui voiculescu și realitățile lui vântu să-i sară din nou la beregată președintelui. Săracul băse. Îmi vine să-i plâng de milă.

Ditamai președintele, care se înconjoară de super-modele de viață, cum este și acest bercea care s-a lăudat că el e șeful în închisoare și că intelectualii ar fi fix pielea &#@^*, că el care este a făcut meleoane în viața lui fără carte, fuck school, e cel mai bengos și mai jmeker, că doar de aia e preten la cataramă cu însuși șeful statului.

Din asta băiețașii de cartier trebuie să înțeleagă că e perfect constituțional să te ocupi de șantaj, escrocare, bătăi, amenințări și alte cele. Iar fătucile din spatele blocului să accepte că femeia e dedicată prostituției, sclaviei și traficului de persoane. Că asta e, cică, viața reală după mintea neanderthaliană de interlop.

Tovarășu’ băselu, este că iar te-ai făcut de rahat? Probabil vorbim de o acțiune de discreditare comandată chiar de blaga, care a găsit un cui de înfipt în talpa prezidentului cu care nu mai împarte cașcavalul. Mă miră că madam blond-udrea nu a sărit ca arsă să-l apere pe băse.

Una peste alta, stilul mitocănesc de președinție lasă să supureze un buboi negru de tot. Despre bercea mondialul se știe clar că e interlop, e filat, are dosare, tot tacâmul. Dar până acum orice acțiune împotriva lui era pe loc repaus. Din motiv de legături cu președinția.

Non-stimabile băse, nu sunt neapărat de acord cu atacurile antenelor și realităților, care e clar că te denigrează mai mult decât e cazul. Dar o meriți cu vârf și îndesat.

Meriți și un proces rapid, ca al ceaușeștilor, în primul rând pentru că acum vreo 6 ani m-ai fraierit să te votez – de fapt, nu te-am votat pe tine, ci am votat împotriva lui năstase cu ouăle lui de jmeker, alt bandit în costum armani, dar cu vocea mult mai mieroasă.

Aștept să văd pe câți politicieni îi mai au la mână interlopii. Sau măcar ce legături strânse de pretenie și tovărășie mai există prin politichia românească. Cred că Ponta și Crin nu sunt nici ei prea curați la conștiință din punctul ăsta de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *