VW Scirocco – păcăleală pe faţă?

Uite o maşină pe care nu pot să o înţeleg: VW Scirocco, pe care VW o să o promoveze intens ca o maşină pentru tineri nonconformişti & shit.

vw-scirocco.jpg 

De ce ai vrea un Golf în trei uşi mai scund şi care are moacă de Mitsubishi Lancer şi spate de Alfa Romeo 147? La orice oră prefer un Golf GTI, pentru că are mai mult de oferit. Ok, Scirocco o să fie ceva nou pe stradă, dar moda va trece foarte repede (sau poate nu aşa de repede, deoarece am impresia că VW a pregătit o campanie masivă de promovare a maşinii).

Şi, dacă tot vreau să fiu jmecher, de ce să nu îmi iau un Audi TT, care are exact aceeaşi mecanică, dar arată mult mai sexy şi este Audi, nu VW. A, ca să nu mai amintesc de Seat Leon, care arată mult mai bine decât Scirocco. Doamne feri să le vină în cap spaniolilor să scoată o variantă în două uşi a lui Leon, că s-a ars nenea Scirocco!

Deci cam care ar fi portretul robot al clientului de Scirocco? Eu aş zice că se rezumă la asta: fraier amăgit de modă.

Unde mai pui că Opel Astra GTC chiar arată cool faţă de tinerelul ăsta bătrâior pe care l-a scos acum VW. Şi bag mâna în foc că impresiile nu or să mi se schimbe nici când o să văd pe viu maşina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *