zavoranu si indicatoarele rutiere

oana, tabla aia triunghiulara, cu varful in jos, inseamna cedeaza trecerea. adica, atunci cand treci cu nonsalanta in porsche-ul tau 911 carrera 4s negru cu interior bej, ar trebui sa le acorzi prioritate celor de pe drumul principal, pentru ca porsche-ul tau 911 carrera 4s negru cu interior bej nu este mai tare ca semnele de circulatie.

si ar fi fost pacat sa ma infig in porsche-ul tau 911 carrera 4s negru cu interior bej cu bietul meu kawasaki – noroc ca, la anumite intersectii, ma astept sa apara brunete neatente si care vorbesc la telefon in porsche-ul lor 911 carrera 4s negru cu interior bej (apropo, porsche-ul tau 911 carrera 4s negru cu interior bej costa aproape 200.000 euro, ia-ti mai oano-lugojano un hands-free, ca nu te falimenteaza).

deci, daca detii un cimitir de lux, nu inseamna ca trebuie sa contribui la popularea lui cu ajutorul porsche-ului tau 911 carrera 4s negru cu interior bej.

P.S. vadim chiar e dus cu pluta: face epurari in prm scapand de afaceristi, dar imaginea partidului se plimba neatenta cu porsche-ul ei 911 carrera 4s negru cu interior bej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *