ZECE MILIOANE DE EUROI la loto!

Yoy, măăăă…. da’ câţi bani îs ăştia!!!! Mulţi o groază! Şi trebuie numai să ai noroc… cu caru’!

Săptămâna trecută mă bătea un gând să bag şi eu un bilet, că deh, erau 8 milioane de euro report. Dar am uitat. Săptămâna asta iar mă cam bătea un gând să joc şi eu la loto, că na, 10 milioane de euro nu-s de ici, de colo. Dar iar am uitat.

Şi, mai mult de atât, mi-am amintit că nu joc la loto decât extrem de rar: de anul nou, de paşti sau atunci când sunt poturi de astea uriaşe. În plus mi-am mai amintit că. oricum, nu am noroc la jocuri de astea. Deci la ce bun să îmi fac speranţe, când probabilitatea de a câştiga este atât de mică…

Şi, dacă aş câştiga, ce aş face cu banii? Mulţi mi-au râs în nas: “câştigă şi după aia îţi pui problema asta”. Sincer, o sumă atât de mare m-ar face rapid să pierd sensul vieţii. Ce viaţă e aia în care îţi poţi permite aproape orice, fără să te străduieşti pentru acel ceva? Foarte repede ajungi să nu mai ai raţiune pentru a trăi – puteţi râde cât vreţi, rămân la părerea că, după o vreme, viaţa de huzur şi fără griji (sau, dimpotrivă, prea multe griji de la atâta bănet) nu mai are farmec. Da, sunt un fraier, so what? Jucaţi voi, puneţi-vă speranţe false în câştiguri exorbitante, fiţi voi ăia şmecheri care ştiu ce ar face cu banii ăştia nepalpabili.

Back to work, looser!

1 Comment

  • Ne facem emisiune daca castigi atatea parale… TG si Fifth Gear o sa fie pauza publicitara pe langa ce o sa facem noi cu euroii aia….

    Deja ma gandesc la primul comparativ de consum intre OZN-urile de pe marte si ale de pe venus :)) si niste drifturi pe cercurile de la saturn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *