zeitgeist 3: moving forward. văzut. aștept să-l vadă și alții

E pe youtube, e free, e fresh – Zeitgeist: Moving Forward îl puteți VEDEA AICI.

Dacă încă nu ați văzut primele două filme Zeitgeist, puneți mâna și urmăriți-le. Și după aia să văd dacă mai râdeți de mine că sunt fan al teoriei conspirației…

+++++++++++++++++

L-am văzut și pot spune că nu m-a dezamăgit. Spune lucrurilor pe nume, arată probleme societății franc și vine cu soluții de-a dreptul utopice.

Din păcate, cred că suntem condamnați, ca umanitate, să ne înecăm în propriul rahat egocentrist, în ciuda faptului că suntem unii care vedem răul, dar, arătându-l cu degetul, devenim inamicii încuiaților. Care nici nu își dau seama că sunt victime ale unui sistem pus la punct în mii de ani.

Un sistem bazat pe religie, bani, politică. Adică minciuni. Am mai spus-o și cu alte ocazii: ne complacem în aparențe. Și, câtă vreme nu vom avea curajul să ne recunoaștem defectele, filme precum ”Zeitgeist: Moving Forward” se vor pierde în neant.

Despre primul film Zeitgeist am scris aici, iar despre urmarea sa Zeitgeist Addendum am spus câteva cuvinte aici.

Atenție, nu sunt un fanatic Zeitgeist, dar consider că prezintă problemele pertinent și, indiferent cât de încuiat ai fi, aceaste filme te fac puțin să pui sub semnul întrebării ceea ce știi despre lumea actuală.

Am sa nu dreptate? Am. E doar o întrebare retorică.

Adevărata întrebare este dacă îți pasă și ești pregătit să-ți schimbi fundamental mentalitatea. Pentru că alternativa este, pur și simplu, dispariția. Sorry, dar ăsta e adevărul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *