Audi A4 2.0 TDI full options, la 7.800 euro?

Userul ”Clau” e interesat de un A4:

Buna.De un Audi A4 2.0, 140 Cp,din 2007/Noembrie, Full options (tot ce poate exista pe o masina,inclusiv frigider din fabrica in torpedou),195.000km,la 7800 ce parere ai?Masina a rulat numai in Belgia.
Multumesc anticipat si o zi buna tuturor !

Iată răspunsul meu:

Buna,

General vorbind, modelul A4 cu nume de cod B7, produs intre 2004 si 2008, e un facelift modic al lui A4 B6, produs incepand cu 2000). Facelift care nu a adus imbunatatiri majore. Modelul este unul suficient de reusit, dupa parerea mea stand mai bine ca si calitate a materialelor interiorului decat rivalii din aceeasi perioada BMW Seria 3 si Mercedes-Benz C-Class, iar ca dinamica mi s-a parut o masina placuta, agila (dar sub un BMW Seria 3) si sigura.
Atentie la ce inseamna full-option: “frigider din fabrica in torpedou” nu e ceva senzational, e doar torpedou refrigerat, o banalitate pentru segmentul premium din care face parte Audi A4 :))
Masina de fata presupun ca nu e inmatriculata inca in RO, deci trebuie avut in vedere si timbrul de mediu (1216 euro pentru aceasta masina). Rulajul mediu anual de circa 30.000 km mi se pare normal pentru un asemenea model – cata vreme kilometrajul e real. Mai ramane problema intretinerii si servisarii, daca reviziile s-au facut la timp, etc.
Nu ai precizat daca masina are si cutie automata sau e cu manuala. Pretul consider ca e just, eventual poate fi negociat pana la maximum 7.500 euro, in functie si de starea generala si istoric.

1 Comment

  • Salutare ! Multumesc pentru sfaturi.Am cumparat deja masina,este foarte misto.Locuiesc si voi folosi masina in Belgia,deci nu am treaba cu taxa de mediu.Cat despre full options: piele de 2 culori(alb+ gri deschis)masina fiind neagra,scaune incalzite si functie de masaj lombar,senzori de parcare fata+spate,geamuri el. fata+spate,navigatie cu interfata multimedia,cruise control,drl,senzor poaie,oglinda retrovizoare cu functie antiorbire,oglinzi electrice,sistem audi concert, sitem leave/come home.geamuri fumurii din fabrica(nu folie),frigiderul de care iti ziceam si multe altele.Cred ca nu am facut o afacere rea.Inca odata multumesc pentru sfaturi.O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *