BMW M3 la Geneva – doar concept?

WTF???

Toată suflarea auto aşteaptă să vad minunăţia de urmaş al celebrului BMW M3, iar bavarezii prezintă cu nonşalanţă un concept la Geneva. Nici măcar nu aduce nimic nou, nici măcar nu rupe gura târgului faţă de pozele spion care au circulat în draci pe internet şi, mai ales, nu spune absolut nimic despre urgia de sub capotă. În afara marii treceri, de la “şase în linie” la V8 cu injecţie directă.
m3-concept.jpg
Umflătura “Powerdome” de pe capotă are doar rol estetic şi suntem aburiţi cu tehnologia din Formula 1, a plasticului întărit cu fibră de carbon, folosită pentru panourile caroseriei. ALO! Munchen! De unde acest calm imperturbabil, în condiţiile în care Audi RS4 este un concurent de temut, iar viitorul vârf de gamă Lexus IS-F o să fure mulţi dintre potenţialii clienţi ai lui M3??

Sper că strategia de marketing pentru noul M3 nu a încăput pe mâna unor looseri care sunt la un pas de a face praf renumele uneia dintre cele mai apreciate maşini sport de stradă din lume. Mai avem o şansă, la Frankfurt, să vedem cât de mult a meritat aşteptarea. Pentru că altfel… sorry, BMW, dar nu suntem într-un domeniu în care să aplicăm “mai bine mai târziu decât niciodată”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *