Cât de stresant este să ridici o maşină de lux parcată ilegal?

Nu i-am întrebat pe cei care ridicau un Bentley Azure alb, din faţă de la magazinul Muzica, de pe Victoriei, în Bucureşti.

Maşină de un alb care urlă că proprietarul are bani şi i se rupe de legile muritorilor de rând. Dar care mai urlă şi că “de îmi laşi vreo zgârietură, vezi pe dracu’!”, aşa încât nu e de mirare că bieţii oameni, responsabili de ridicat maşini (şi care sunt înjuraţi de toţi şoferii), se mişcau de parcă ar fi călcat pe ouă.

parcarea-interzisa-ridicari-masini-oraan

Scuze pentru calitatea execrabilă a pozei – probabil că se apropie momentul să schimb ericcsonul cu un telefon mai modern. Care să surprindă mai bine chestii de genul ăsta din trafic.

Că numărul maşinii nu se vede, nu cred că e o problemă. Sunt absolut convins că e singurul astfelde model din România. Iar proprietarul doar nu o să se vaite acum pentru amenda de câteva milioane pe care o va primi.

Totuşi, s-ar putea să se simtă frustrat că maşina îi apare în această ipostază pe un blog obscur în loc să fi năvălit toate televiziunile. Că în România e la modă să dai cu tifla în prime-time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *