consum de vară bun pentru Jimny

Cam în ultimele două luni, mi-am zis hai să văd cât mai consumă Jimnylică. Și am luat în considerare rezultatele ultimelor 3 plinuri – am făcut plinul că numai așa îmi pot face o idee mai corectă, nu cu alimentări de 10 litri sau 500.000…

Și uite ce mi-a dat: 10,2 litri/100 km, 10 litri/100 km și 9,2 litri/100 km. Care, făcând o medie rapidă, înseamă vreo 9,8 litri/100 km. Hai, rotunjit, 10 litri/100 km.

Asta în condițiile în care 90% din timp am mers doar în București, de multe ori în trafic supraaglomerat. Deci Jimny îmi consumă 10 litri/100 km în regim urban, cu pneurile All Terrain.

Eu unul sunt mulțumit, pentru motorul de 1,3 litri pe benzină și stilul în general mai alert. Oricum, nu e o citadină normală, ci una offroad serioasă.

VEZI AICI JURNALUL MEU CU SUZUKI JIMNY

2 Comments

  • E cam multicel. Mergi agresiv ? 😀

    De când s-a încălzit, n-am scos peste 9 sub nici o formă (și asta-i cu toate modificările făcute față de stock).

  • mda. trebuie sa recunosc faptul ca ii cam dau bice. adica nu pornesc incet de la semafor si folosesc mult schimbatorul :)

    inainte sa pun cauciucurile All Terrain, si eu scoteam cam 9 in oras cu pneurile standard. dupa care consumul a crescut cam la 9,5 in regim urban.

    oricum, urmeaza sa intru la o inspectie tehnica mai amanuntita, ca vine itp-ul… poate mai trebuie facute niste reglaje, cine stie :)

    anyway, eu sunt ok cu un consum urban de circa 10%, so to speak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *