Cum să fii COOL cu Mercedes Citan (fantezii duse cu capul…)

Acum vreo două săptămâni am fost la Copenhaga, la lansarea noii utilitare Mercedes-Benz Citan, despre care puteți citi mai multe lucruri în testul scris pe ProMotor.

Dar acum vreau să spun altceva – ce se întâmplă cu ”adevărat” în deplasările astea, în care jurnaliștii auto nu muncește și nu își face treaba, ci e puși pe distracție, dom’le, serios!

Adică nu vă lăsați înșelați de povestea lacrimogenă pe care v-am spus-o pe FB. Nu, tovarăși, orănescu s-a distrat la maxim la copenhaga aia europeană, ca un adevărat baștan!

Iaca mai jos povestea adevărată de adevărată care este ea, să-mi sară ochii dacă vă mințesc eu pe voi (acum, na, în funcție de IQ, unii ar trebui să își dea seama că urmează chestii la mișto – dar nu îmi permit să-i subestimez pe idioții care chiar vor crede povestea următoare!)

Așadar, mâncavaș dușmanii mei și valoarea mea care este, am zis să iau corabia să trag o fugă pân’la copănhaga aia daneză, să mă dau în bărci p-acolo și să mă mândresc cu o vai viața meaaaaaaa… (că la valoarea mea nu am iaht ca toți bogații, io am stofă, bă băiete!).

Și m-am dus de am parcat bărcoiul fix în fața la hotelul cel mai tare din copănhaga nu mai știu cum îi zice dar e meseriaș tare, e de pe vremea piraților și are bere bună, dar te rupe ăștia cât costă o halbă! Dar la valoarea mea ce mai contează.

Bă și-am zis că pe mine nu mă interesează mertzan citan dubă, bă băieți, ați înnebunit sau ce? Eu vreau mertzan de mertzan, decapotabil și făcut la comandă, ‘nțeles? Păi și ce să vezi – că aveau așa ceva!!!

Păi dacă ai bani și merțan decapotabil, apoi ce să faci în copenheaga aia decât să cauți femei! Haide, blondo, uite ce tare meseriașă e mașina asta, ptiu, ți se potrivește ca… Ce-ai, fă, te-am plesnit în ochi? Unde fugi, blondo, ce te-ai spăriat așa?

Na, că blonde nu pot să agăț cu merțanul meu. Lasă că merge steaua la fetele mele mai negre. Ia uite-o la ea, cât de mândră e, că nu mai vezi soarele când te uiți la ea! Bă bronzato, făi, ia hopa sus în mașină cu tetea aici, să te dau o tură cu cabrioleta!

Ia zi, faină mașina asta, este? Cine are valoare are mașină tare, e lege de lege! Și ia zi, că te-am impresionanteam acum, ce facem? Ce facem noi în mașina asta bengoasă, ha? Râzi dacă ai toți dinții, că altfel te-arunc din mașină!

Ia hai să facem niște castele de nisip. Ia uite valoarea mea de meseriaș care este eu ce știu să fac! Nu știu ce mama draq e, că n-am stat să cetesc toate nciclopediele din lume, da’  nu e nimeni ca mine de meseriaș la castele de nisip. Bă sărimiar, stai că am uitat să-i fac turnulețe ca acasă!!!

Mă, știți ce mi-a dat, mă, fătuca asta, mă? Nu, mă, nu de aia, de cealaltă! Ce să fac eu cu portofelul ăsta sau ce-o fi aici?! Ce mama draq scrie aicea, bă? Păi eu n-am făcut școală decât să știu să număr banii și să semnez cu ics, nu să fiu scriitor și cacademician, mă! Ha? Cică e ceva trusă de prim ajutor, de la unu, măgaivăr… Mai știi, o fi mahăr de valoare!

Știi ceva? M-am plictisit de copănhaga asta, dă-o draq, mai bine la mine cu ai mei. Hai dă-vă-n valoarea mea că eu am plecat în Franța să mă expulzeze ăia că dau și bani!

……………………………………………..

Această poveste s-a dorit un pamflet și trebuie tratată ca atare. Cei slabi de înger sau cu idei preconcepute să facă bine să și le bage undeva. Celorlalți le cer scuze dacă umorul sinistru a părut fără sare și piper, dar e seară și am o lipsă cruntă de idei bune.

Poate cu altă ocazie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *