lumea auto pe .ro

Pe finalul ultimului an înainte de a ne lua coana Europa în familia ei, cel mai vizitat site auto (conform barometrului trafic.ro) rămâne autovitul, cu 150.000 de utilizatori pe săptămână, semn că perioada sărbătorilor şi noua legislaţie (teoretic începând cu 1 ianuarie) îi face să fiarbă şi să vrea neapărat o afacere bună pe patru roţi. Deci second-hand rules încă! Vai lor, ce pot să spun…

Şi maşini.ro tot din aceeaşi efervescenţă a românilor se adapă, deşi, sincer, numele acestui domeniu ar merita să desemneze un site auto adevărat. Dar cine poate spune ce înseamnă adevărat, nu?

Păi uite că automarket a tăcut şi a crescut, de a ajuns deja pe locul 6, cu aproape 30.000 de vizitatori pe săptămână. Hmm.. oare chiar există şi oameni interesaţi de altceva decât să alerge după seconduri verzi pe pereţi? :) Simaţi tovarăşi colegi de breaslă, succes în continuare!

Tânăra speranţă auto.ro trage din greu – cu vreo 5-6.000 de utilizatori pe săptămână. Din care vreo 95% aterizează pe site după ce au tastat “auto” pe google. După care am impresia că şi decolează rapid, pentru că “beta” cam suferă la mai multe capitole, din păcate.

Deci 2007 se anunţă un an bunicel pentru www.ro pe patru roţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *