Maroc, unde s-a lansat Dacia Lodgy, nu mi-a lăsat o impresie prea bună

Poate sunt eu prea pretențios sau fandosit, nu știu. Dar nu mi s-a părut că Marocul e o țară pe care mi-ar plăcea să o vizitez pe proprie răspundere.

Am fost acolo la lansarea noului model Dacia Lodgy, dar practic am petrecut foarte puțin timp. Am aterizat joi pe la amiază, am luat mașina și am mers pe un traseu de vreo două ore pe lângă capitala Marrakech, iar a doua zi pe la 11 eram înapoi la aeroport. În condițiile în care seara nu am ieșit la plimbare pe nicăieri, ci am stat în locul unde am fost cazat.

Dacia Lodgy – lansare Maroc

Deci nu am văzut mare lucru. Dar nici nu cred că e nevoie de mai mult. Sărăcie lucie, clar. Semne ale unei civilizări forțate, nu prea reușită. Oameni despre care nu aș putea spune că sunt prietenoși sau prea instinctivi.

Poate fi o experiență pentru cei care vor să viziteze locuri diverse, dar eu prefer de o mie de ori Maramureșul meu înverzit decât terenul stâncos-nisipos cam arid și neprimitor al Africii de Nord.

Eh, well… poate că pur și simplu nu mai sunt exploratorul curios din tinerețe :) Cel puțin în poza de deschidere, într-un cort de genul celor folosite de nomazi, m-am limitat doar la analizarea rapidă a solniței. Așa, pentru poză…

Dacia Lodgy – lansare Maroc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *