05/11/2015

Prefer instabilitatea politică decât continuarea corupției

Ponta spunea în mesajul de demisie că:

Am obţinut cu greu în ultimii ani rezultate economice şi sociale remarcabile, iar dacă avem o perioadă lungă de instabilitate, de tulburări sociale şi politice, putem să pierdem tot şi să ne întoarcem la momentul 2012.

Cetățene Victor Viorel P., remarcabil este doar cum continui mătăluță să aburești populația cu omiterea faptului că vorbim de creșteri artificiale, din cauza sistării investițiilor, dar și cu pomeni electorale, care periclitează viitorul imediat, pe principiul ”după mine, potopul”. Iar moneda asta cu instabilitatea nu ne mai sperie.

instabilitate politica coruptie - oraan 1

Tovarășul continuă:

Avem o țară care a făcut progrese extraordinare din punct de vedere economic și social și am lăsat pentru viitorul ‪#‎guvern‬ vistieria plină, cu salariile și pensiile plătite, nu ca atunci când am preluat noi guvernarea. Sper în continuare ca toate forțele politice să găsească rapid o soluție stabilă pentru România!

Pe lângă falsul ”ăilalți sunt de vină, noi suntem eroii”, iar se repetă moneda instabilității: ”soluție stabilă pentru România”.

O chestie pe care o spune și Iohannis, când se referă la negocierea ciolanului cu nenorociții din politică discuțiile cu partidele. Tot de instabilitate vorbește și Dragnea pesedistul când afirmă că are o propunere infailibilă de prim-ministru. Tot bau-baul instabilității îl comunică și râu-rățușcă-rândunică Gorghiu, alături de buldogul tăcut Blaga, când bate cu pumnul în masă pentru alegerile anticipate.

Toată clica politica încearcă să manipuleze sensibilizeze opinia publică și protestatarii cu ”vai, nu, instabilitatea politică”.

instabilitate politica coruptie - oraan 2

Dar știți ce omit toți ăștia să spună? Că STABILITATEA POLITICĂ de până acum a favorizat PROPAGAREA CORUPȚIEI. Deci toți ăștia din politica de acum, care militați pentru stabilitate politică, de fapt vreți păstrarea sistemului împotriva căruia am ieșit cu mic, cu mare în stradă.

Deci sunteți idioți, pentru că nu ați înțeles DE CE SUNTEM ÎN STRADĂ! 

Iohannis, nu uita! Te-am votat nu pentru că te-am considerat potrivit pentru funcția de președinte, ci pentru că 90% din oamenii inteligenți au votat anti-Ponta. Klaus, te avem în vizor, faci alegerile pe care le vrem noi, POPORUL, nu ceea ce îți dictează păpușarii penelisto-pedeliști din spate. CLAR?

Băsescu, nu uita! Ne-ai nenorocit două mandate de președinte, plus cât ai fost primar și ministru. Nu te vrem înapoi pe scena politică, marș cu pretențiile tale de opoziție constructivă, ești un mafiot cu un partid de mafioți (sau idioți). Ești bunic, gata, la pensie cu tine. Bye!

PNL, nu uita! Te-ai făcut frate cu dracul de pedeleu ca să rămâi în sfera puterii. Coaliția lașitate+incompetență vrea să conducă țara, tanti Alina, nene Vasile? Ați înnebunit? Valea!

UDMR, nu uita! Nu te mai vrem în niciun fel de alianță la guvernare, ești un partid malefic. Ungurii-s oameni faini, ungurii-s prieteni cu românii în viața reală și conviețuiau bine mersi până să vină otrava udemeristă. Hai, pa, dizolvă-te în negura istoriei!

UNPR, nu uita! Nu ești decât un partid-târfă, iar Oprea rămâne o mare pată pentru onoarea românilor. Sunteți niște comunistoizi-securistoizi care inspirați ură și dispreț celor care vă văd mutrele pline de sine. Marș în tomberonul istoriei!

ALDE, ce draq?! Tăricene, degeaba te ascunzi, zâmbetul tău larg, ca al motanului din ”Alice în Țara Minunilor” te dă de gol. Hai, du-te, lasă-ne cu inteligența ta, tulește-o pe scara de incendiu a istoriei și dispari!

Și restul, parlamentari, senatori, șefi și șefuleți de partide, lingăi și pupincuriști de dosuri politice, sclavi obedienți sau curve libidinoase din administrația aparatului de stat – pregătiți-vă să părăsiți corabia pe care, pe nedrept, ați transformat-o într-una de pirați și mafioți. Pentru că ăia de sus nu puteau crea ”stabilitatea politică” decât cu ajutorul vostru, al vasalilor corupției instituționalizate. Pieriți din raza vizuală a românilor!

instabilitate politica coruptie - oraan 3

Pentru restul românilor, care nu ies în stradă (că le e frică, sau lene, sau nu le pasă), am un singur mesaj: instabilitatea politică nu există. Deci nu vă mai speriați de mesaje false, care ascund dorința de a rămâne la ciolan. Gândiți-vă analitic, nu înghițiți pe nemestecate ce vă zic politicienii, că vă înecați. Stabilitatea politică pe care o propăvăduiesc ăștia este cea care v-a corupt sufletele și mentalitatea de s-a ajuns la incidentul #colectiv. Treziți-vă!

P.S. Am scris toate acestea ascultând melodiile celor de la Goodbye to Gravity. Formație pe care, cu părere de rău o spun (poate unii vor sări că sunt ipocrit), de-abia acum am descoperit-o. E un gen muzical pe care îl ascult relativ rar, dar e clar rock-ul care-mi place în mașină, în pub sau în alte situații. Acum, însă, am fost mai atent la versuri, la mesaje – ceea ce îi sfătuiesc pe toți să facă, măcar din curiozitate. O să vedeți că mentalitatea transpusă în muzică este aceeași ca a celor care ieșim în stradă. #colectiv

Citiți versurile, reprezintă exact esența protestelor! Și apoi descoperiți celelalte melodii, pas cu pas. Mai bine mai târziu decât niciodată. Vă garantez că nu veți regreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *