09/12/2015

Revista ”Știință și Tehnică”, ediție specială ”Star Wars”. Marc, Alex și Oraan în acțiune!

Stimați și stimate, iată că am ajuns din nou alături de Marc Ulieriu și de Alex Safta, de la Revista Știință și Tehnică. E a doua oară când am primit invitația lui Marc de a mă alătura în cadrul emisiunii de la Radio Lynx – se pare că prima mea apariție l-a convins că nu-l fac de râs 😉

Bun, de data asta e vorba de o ediție specială. Și, oricât de fumată pare sintagma asta, ideea celor de la S&T merită aplauze. Pentru că nu știu de un demers similar în România, care să abordeze Star Wars dintr-un punct de vedere atât de original. Bine, ”vinovatul” principal este fan(atic)ul number one Marc, după cum veți vedea și în continuare.

Ok, trecând peste faptul că gesticulez prea mult (sper că nu v-am amețit!), veți vedea pe pielea voastră cât de interesantă este această ediție a Revistei Știință și Tehnică. Dacă o veți cumpăra, evident. Și, chiar dacă Marc mă va transforma în sac de box, să știți că și următoarea ediție, ultima din 2015, vine cu o surpriză de proporții. Dar mai mult de atât nu spun, o va face Marc pe TVR1 (dacă nu mă înșel).

P.S. Cu ocazia asta mai am de făcut un anunț ”șmecher”: vineri 11 decembrie facem Trafic S&T la Brăila! 😉 Deci fiți pe fază.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *