Şi totuşi, is alive!

Site-ul auto.ro – marea mea provocare , timp de un an de zile, în care cred că mi-am consumat cei mai mulţi neuroni. Sau, mai pesimist, marele meu eşec, deoarece am părăsit Netbridge cu o săptămână înaintea lansării sale.

În mare, păstrează aproape nealterată forma şi structura gândită împreună cu colegii mei. Bineînţeles, raţiuni economice i-au obligat pe noii redactori să demareze site-ul în varianta beta, cu roţi fără jante, motor fără ulei şi caroseria ruginită. Adică exact ce evitasem noi, din dorinţa de a ieşi la lumină cu un automobil proaspăt, demn de J.D.Power şi care să îi reprezinte cu adevărat pe cititori şi clienţi.

Dar deja am început să arunc cu pietre…

Am încredere în Cristian Ioviţu, noul redactor şef al auto.ro, că se va zbate să repare cât mai repede imaginea dezastruoasă a site-ului. Şi poate ar fi mai ok să renunţe la ideea logării pentru a putea citi articole, prea e comercială faza… Dar, hei, iar mă apucă şefia – sunt tras de mânecă de foştii colegi, adică de amintirile de acolo.

You, Dragoş (Stoica, deocamdată singurul de sub comanda lui Ioviţu), ce ne asemănăm! Şi tu ai plecat de la ProMotor pentru auto.ro – mai ţii minte când râdeai de mine că făcusem alegerea asta? Ei, uite cum se întoarce roata uneori :) Please, de dragul auto.ro, dedică-te site-ului, să mă simt şi eu puţin mândru că am avut o contribuţie cât de mică acolo.

Bun, cam atât despre asta. Nu mai are sens să mă opresc asupra subiectului, is history deja, mergem înainte. Viitorul sună bine, trust me!

P.S. mersi Andrei pentru pont, chiar credeam că auto.ro era deja în coşciug!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *