Suzuki Splash – e rentabilă ca mașină de oraș?

Userul ”Andrei” e interesat de un Suzuki Splash:

Sunt interesat de rentabilitatea achiziției unei mașini de oraș (dus la școală, serviciu, shopping) iar ca design sunt atras de Suzuki Splash. Pe forumurile externe am citit lucruri bune – pe la noi mașina e rar întâlnită dar pare să fie oferită la preț promoțional la dealeri: 8000€ varianta de bază suficient de bine echipată. Dacă mi-ați putea oferi informații la prima mână aș fi încântat.

Răspunsul meu, în continuare:

Salut, Andrei

Ce inseamna informatii la prima mana? Daca e vorba de impresii la volan, da, am condus aceasta masina, dar acum cativa ani, inainte de ultimul facelift din 2012. Care, sincer, nu cred ca inseamna modificari majore la capitolul condus.

Pentru trafic urban, masina este foarte buna, deoarece e putin mai inalta si ii ofera soferului o buna vizibilitate. In plus, are un gabarit foarte compact si e manevrabila in oras, in timp ce layoutul de semi-monovolum inseamna un spatiu interior chiar mare pentru dimensiunile exterioare.

Ca suspensie nu e un exemplu de confort, din cate imi amintesc, dar nici nu m-a deranjat ceva in mod deosebit la masinuta asta. Atata doar ca trebuie clar tratata ca o masina cu performante nepretentioase, de uz urban – motorul mic, de 1,0 litri, e lenes si parca nu prea are treaba cu silentiozitatea.

Mie mi s-a parut destul de interesant si micul Alto, desi, recunosc, nu arata neaparat prea atractiv, iar interiorul e mai stramt si arata mai ieftin.

VREI ȘI TU MAȘINĂ? CLICK AICI PENTRU O PĂRERE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *